«Ντρεοσί: Από το γραφείο του Αλαφούζου για να υπογράψει»

Αλαφούζος: «Μην πάρουμε παίκτες εις βάρος των Ελλήνων»

Ευχαριστημένος είναι ο Πιέρ Ντρεοσί από όσα έχει συναντήσει στον Παναθηναϊκό.

Ο Γάλλος γενικός διευθυντής απολαμβάνει τη συνεργασία με τον Γιάννη Αλαφούζο, θεωρεί σωστό και με προοπτικές το πρότζεκτ που έχει αναλάβει, ενώ φαίνεται πως ανάμεσά τους υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης.

Το κλίμα είναι θετικό εκατέρωθεν και η πλευρά της διοίκησης θεωρεί την περίπτωση Ντρεοσί ανεξάρτητη από αυτή του Λάζλο Μπόλονι.

Ο Γάλλος με το πλούσιο βιογραφικό στη χώρα του έχει προσωπική σχέση με τον Ρουμάνο τεχνικό και είναι ακόμη άγνωστο αν θα θελήσει να παραμείνει στην Αθήνα αν ο προπονητής δεν παραμείνει στη θέση του για τη νέα περίοδο.

Πάντως σύμφωνα με την ιστοσελίδα sna.gr, στην παρούσα χρονική στιγμή προκύπτει ότι ο Αλαφούζος εκτιμά πως έχει βρει έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης και ο Ντρεοσί είναι θέμα χρόνου να περάσει από το γραφείο του για να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας, διατηρώντας τη θέση του γενικού διευθυντή των πράσινων ανεξαρτήτως της έκβασης του θέματος Μπόλονι/προπονητή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News