«Ντου» Βασίλη Μπισμπίκη στο J2US: «Πού είναι το καμαρίνι της Δέσποινας Βανδή» (vid)

«Ντου» Βασίλη Μπισμπίκη στο J2US: «Πού είναι το καμαρίνι της Δέσποινας Βανδή» (vid)

Στο στούντιο του J2US βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος παρακολούθησε την Δέσποινα Βανδή από τα παρασκήνια του σόου.

Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια στο τέλος της βραδιάς αποχώρησαν μαζί, λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη για τη σχέση τους.

Σχετικά πλάνα από τη νέα κοινή εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή παρουσίασε η εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται.

Η Εβελίνα Νικόλιζα η οποία συμμετέχει στο J2US μοιράστηκε με τους τηλεθεατές όσα συνέβησαν κατά την είσοδο του ηθοποιού στο στούντιο από το οποίο βγαίνει το Live του J2US.

 

«Όταν μπήκε ο Βασίλης Μπισμπίκης ήμασταν πάνω στη σκηνή την ώρα της αποχώρησης και μαθαίναμε ποια τραγούδια θα πούμε την ερχόμενη εβδομάδα. Μάθαμε ότι μπήκε από την κανονική πόρτα και ρώτησε που είναι το καμαρίνι της Δέσποινας. Πήγε εκεί, την περίμενα να τελειώσει κι έφυγαν μετά μαζί», είπε η Εβελίνα Νικόλιζα.

Και η Ναταλία Γερμανού σχολίασε: «Δεν αποφεύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα εδώ και καιρό. Τι τους νοιάζει τους ανθρώπους; Είναι από τα πιο ωραία ζευγάρια που υπάρχουν αυτή την στιγμή και να είναι πάντα καλά».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News