Ντου οπαδών στο προφίλ του Τσάβες (pic)

Το πλάνο για Τσάβες και... Ολυμπιακό!

Μία ανάρτηση του Αντρές Τσάβες με την οικογένειά του αποτέλεσε αφορμή για ξέσπασμα των οπαδών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι προχώρησαν σε αρκετά υβριστικά σχόλια προς το πρόσωπό του.

Ο Comandante έφυγε σαν κυνηγημένος από την Ελλάδα δίχως να ενημερώσει κανέναν άνθρωπο του πράσινου συλλόγου, σπέρνοντας την απογοήτευση σε όλους του φιλάθλους, οι οποίοι περίμεναν να ηγηθεί σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση που περνά το Τριφύλλι.

Η οικογενειακή φωτογραφία του Αργεντινού στράικερ γέμισε με πάνω από 60 σχόλια από φίλους του Παναθηναϊκού, τα οποία εκφράζουν τα παράπονα και γενικότερα την οργή τους.

Ο Τσάβες έφυγε για την πατρίδα του μετά το παιχνίδι των πρασίνων κόντρα στον Ατρόμητο, με τον σύλλογο να προσπαθεί να τον πουλήσει, ώστε να επιτευχθεί η απόσβεση της πιο σοβαρής χρηματικά επένδυσης του καλοκαιριού.

Πάρτε μια γεύση από το προφίλ του Τσάβες:

Ντου οπαδών στο προφίλ του Τσάβες (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News