«Ντόπες» από τον κόσμο, με 13 παίκτες στο Βελιγράδι

«Ντόπες» από τον κόσμο, με 13 παίκτες στο Βελιγράδι

Οπαδοί του Παναθηναϊκού επισκέφτηκαν την προπόνηση στο ΟΑΚΑ αποθεώνοντας τους παίκτες και ζητώντας νίκη στο Βελιγράδι. Στο νοσοκομείο με στομαχικές διαταραχές ο Χαραλαμπόπουλος, χάνει Ερυθρό Αστέρα.

Με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα (9/3) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα για τη 10η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας.

[ads2]

Πριν την έναρξη της προπόνησης αντιπροσωπεία οπαδών βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και μίλησε στους παίκτες. Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι τους συνεχάρησαν για την κατάκτηση του Κυπέλλου, τους εξέφρασαν τη στήριξή τους εν όψει της συνέχειας αλλά και την πίστη τους στις δυνατότητες της ομάδας. Παράλληλα, καλωσόρισαν τους νεοαποκτηθέντες αθλητές στους οποίους τόνισαν πως θα είναι στο πλευρό τους.

Στα αγωνιστικα, εκτός προπόνησης έμεινε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ο οποίος εισήχθη στο ΥΓΕΙΑ λόγω στομαχικών διαταραχών. Η αποστολή του «τριφυλλιού», που θα αναχωρήσει αύριο το απόγευμα (10/3, 3.40μ.μ.) για το Βελιγράδι, θα απαρτίζεται από 13 παίκτες και συγκεκριμένα από τους: Διαμαντίδη, Φώτση, Καλάθη, Γιάνκοβιτς, Πάβλοβιτς, Γκιστ, Γουίλιαμς, Χέινς, Ραντούλιτσα, Κούζμιτς, Φελντέιν, Παπαγιάννη και Χάντερ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News