Ντιναμό Κίεβου - Ολυμπιακός LIVE STREAMING

Ντιναμό Κίεβου - Ολυμπιακός LIVE STREAMINGΝτιναμό Κίεβου - Ολυμπιακός LIVE STREAMING

Ντιναμό Κιέβου – Ολυμπιακός LIVE STREAMING: Οι ερυθρόλευκοι, έχοντας ανεβασμένη την ψυχολογία τους από την νίκη επί της ΑΕΚ καλούνται να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους δίνει την πρόκριση μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη.

Φωτιά στο παγωμένο Κίεβο θέλει να είναι ο Ολυμπιακός απόψε απέναντι στην Ντινάμο για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι, έχοντας ανεβασμένη την ψυχολογία τους από την νίκη επί της ΑΕΚ καλούνται να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους δίνει την πρόκριση μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έβγαλε μια βεβαιότητα στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του θα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει στο τέλος, ενώ προανήγγειλε ότι θα γίνουν πολλές αλλαγές συγκριτικά με όσα είδαμε στο Φάληρο στο πρώτο ματς.

Μια αλλαγή σίγουρα θα είναι η απουσία του Χριστοδουλόπουλου. Στην 11αδα θα είναι ο Τοροσίδης στη θέση του Μεριά, ο οποίος θα μετατοπιστεί στο κέντρο της άμυνας.

[the_ad id=”273506″]

Ο Τσιμίκας έχει προβάδισμα έναντι του Κούτρη για το άλλο άκρο της άμυνας. Ο Ζιλ Ντίας χθες προπονήθηκε κανονικά και έτσι αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι. Ο Μπουχαλάκης θα κληθεί να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Καμαρά.

Αναλυτικά… ο Σα θα είναι κάτω από την εστία. Στο κέντρο της άμυνας οι Σισέ, Μεριά, και στα άκρα οι Τοροσίδης, Τσιμίκας. Στον άξονα οι Μπουχαλάκης και Γκιλιέρμε, ο Φορτούνης μπροστά τους. Στα άκρα οι Ποντένσε και ο Ζιλ Ντίας και στην κορυφή ο Χασάν.

Στο όριο δύο: Κοντά στη συμπλήρωση του ορίου καρτών για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις βρίσκονται οι Παπέ Σισέ και Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Όταν δουν την επόμενη κάρτα οι δύο ποδοσφαιριστές, θα αναγκαστούν να μείνουν εκτός δράσης στο επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Βέβαια, αυτό είναι κάτι που θα απασχολήσει -τουλάχιστον για τώρα- τον Ολυμπιακό μόνο σε περίπτωση πρόκρισης επί της Ντιναμό Κιέβου, στο σημερινό παιχνίδι για το Europa League.
[the_ad id=”273506″]

Ντιναμό Κιέβου – Ολυμπιακός LIVE STREAMING: Μαρτίνς: «Πιστεύουμε στην πρόκριση»

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στην ώθηση που πήρε ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και στέλνοντας σύνθημα πρόκρισης δήλωσε αισιόδοξος για την πρόκριση κόντρα στη Ντιναμό.

Στην πίστη του ίδιου αλλά και των παικτών του για πρόκριση κόντρα στη Ντιναμό αναφέρθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, στάθηκε στην ψυχολογία που έδωσε στον Ολυμπιακό η νίκη στο ματς με την ΑΕΚ κι εκτίμησε πως ο επαναληπτικός θα είναι διαφορετικός σε σχέση με το πρώτο ματς στο Φάληρο.

Αναλυτικά: 

Για το αν είναι οδηγός πρόκρισης το δεύτερο ημίχρονο επί της ΑΕΚ και το γιατί δεν κάνει προπόνηση στο Κίεβο: «Σίγουρα θα αποτελέσει οδηγό το ματς με την ΑΕΚ γιατί πήγαμε πολύ καλά. Για το Κίεβο επιλέξαμε να δουλεύουμε στις δικές μας εγκαταστάσεις. Θέλαμε να δουλέψουμε πάνω στην τακτική στο σπίτι μας για να μην δουν τα πλάνα μας. Έτσι θα ήμασταν πιο ξεκούραστοι και άνετοι».

Για το τι δεν πήγε καλά στο πρώτο ματς του Καραϊσκάκη: «Έχουμε ήδη αναλύσει το πρώτο ματς. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Τώρα κοιτάμε το αυριανό ματς».

[the_ad id=”273506″]

Για το αν κινδύνευε η θέση του στον πάγκο του Ολυμπιακού αν η ομάδα του έχανε από την ΑΕΚ: «(σ.σ. σπαντά χαμογελαστός) Μην ανησυχείτε για μένα. Είμαι καλά και δουλεύουμε για το αποτέλεσμα. Δεν μας απασχολεί οτιδήποτε άλλο ή υποθέσεις. Είναι κάτι που αποσπά την προσοχή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και για την ποιότητά μας».

Για το πώς θα αντιμετωπίσει τη Ντινάμο: «Επιτέλους μια ποδοσφαιρική ερώτηση. Θα γίνει ένα παιχνίδι που αξίζει μια τέτοια διοργάνωση. Έχουν απρόβλεπτα αποτελέσματα και υπάρχουν δυσκολίες και εκπλήξεις όπως με την Άρσεναλ. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και μοιρασμένο. Παρότι παίζουμε εκτός θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πιο καλό ματς από εκείνο του Καραϊσκάκη. Να παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο. Πιστεύουμε πως η ομάδα μπορεί να πετύχει κάτι πολύ καλό και πιστεύουμε και είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να περάσουμε».

Για το το σχήμα της ομάδας και το αν θα παίξει πιο επιθετικά: «Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας. Πάντα θα έχουμε τέσσερις επιθετικούς και μπακ να βοηθούν. Αύριο οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να ελέγξουν την τακτική του αντιπάλου. Θα έχει διαφορές αυτό το ματς πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι. Είμαστε προετοιμασμένοι για ένα διαφορετικό, ενδιαφέρον και δυνατό ματς».

Ντιναμό Κιέβου – Ολυμπιακός LIVE STREAMING: Φορτούνης: «Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας, πρόκριση και για τον Λάζαρο»

Σύνθημα για πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League από τον Κώστα Φορτούνη. Ο 26χρονος άσος μίλησε για την πίστη που υπάρχει στους Πειραιώτες για θετική έκβαση στη ρεβάνς με την Ντιναμό.

[the_ad id=”273506″]

Την πίστη που υπάρχει στον Ολυμπιακό για πρόκριση επί της Ντιναμό Κιέβου εξέφρασε ο Κώστας Φορτούνης στη συνέντευξη Τύπου.

Ο διεθνής άσος μίλησε για την εικόνα του πρώτου αγώνα, που έληξε 2-2, τονίζοντας ότι στη ρεβάνς η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα παίξει και για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

«Πιστεύω ότι στο πρώτο παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ο αντίπαλος πήρε μέτρα χωρίς να το θέλουμε. Είχε την κατοχή της μπάλας και μας πίεσε. Μας έχουν αναλύσει οι προπονητές μας τι πρέπει να κάνουμε αύριο. Πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα μας και σε ένα θετικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός.

Για τον άτυχο Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ανέφερε: «Θα παίξουμε και γι’ αυτόν. Ήδη του το έχουμε πει. Πρέπει να πάρουμε την πρόκριση και για τον Λάζαρο. Ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και βοηθούσε πολύ τον ομάδα και τον σύλλογο. Αν έρθει η νίκη και η πρόκριση, θα είναι αφιερωμένες σε εκείνον».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Είχαμε θέσει ως πρωταρχικό στόχο την πρόκριση από τον όμιλο. Ήταν ένας πολύ δύσκολος όμιλος, από τον οποίο ωστόσο προκριθήκαμε. Τώρα έχουμε απέναντί μας μια ομάδα που είναι πολύ καλή. Πιστεύω, όμως, ότι μπορούμε να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά. Μας αρέσει να παίζουμε με δύσκολους αντιπάλους. Έχουμε μια δυνατή και ποιοτική ομάδα».

 

Σε όλα τα ευρωπαϊκά του ματς έδωσε μάχη μέχρι το τέλος

Η ρεβάνς με την Ντιναμό Κιέβου και οι προηγούμενες «μάχες» που έδωσε ο φετινός Ολυμπιακός. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο Κίεβο και αύριο βράδυ θα διεκδικήσει την πρόκριση στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Ντινάμο. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι στο οποίο οι ερυθρόλευκοι καλούνται να δώσουν το 100% για να πετύχουν έναν πολύ μεγάλο στόχο.

Γιατί πράγματι είναι ένας πολύ μεγάλος στόχος για την ομάδα του Πειραιά η πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Δύσκολος στόχος αλλά παράλληλα εφικτός. Αρκεί να κάνουν οι ερυθρόλευκοι αυτό που έκαναν σε όλα τους τα ευρωπαϊκά παιχνίδια την φετινή αγωνιστική περίοδο.

[the_ad id=”273506″]

Να δώσουν μεγάλη μάχη, να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις από την έναρξη του παιχνιδιού μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Ξέρουν καλά οι παίκτες της ελληνικής ομάδας πως για να πάρουν την πρόκριση θα πρέπει να τα δώσουν όλα. Κι όταν λέμε όλα το εννοούμε. Να γίνει υπέρβαση από κάθε παίκτη για να επιτευχθεί και η ομαδική υπέρβαση.

Αυτό που πρέπει λοιπόν να τονίσουμε είναι ότι ο Ολυμπιακός πάλεψε σε όλα του τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, από το ξεκίνημα της φετινής του πορείας με το παιχνίδι κόντρα στην Λουκέρνη μέχρι και τον αγώνα με τη Ντινάμο την περασμένη Πέμπτη στο Φάληρο.

Δεν υπήρξε κανένα ματς που να μην το πάλεψε ο Ολυμπιακός ανεξάρτητα από το αν κατάφερε να το κερδίσει ή όχι. Κι αυτή η επιμονή, αυτή η αποφασιστικότητα που έδειξαν οι ερυθρόλευκοι σε όλα τους τα παιχνίδια ήταν τελικά ένα καθοριστικό στοιχείο στην πρόκριση της ομάδας του λιμανιού στους 32 του Γιουρόπα.

Δείτε για παράδειγμα τα δύο ματς με την Μπέτις. Το μεγάλο ματς με την Μίλαν στο Καραϊσκάκη, αλλά και το πόσο πάλεψαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο Μιλάνο.

Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός και στον μεγάλο αυριανό αγώνα στην ουκρανική πρωτεύουσα.

Αυτό θέλει να δει φυσικά και ο Πέδρο Μαρτίνς από τους παίκτες του. Την προσπάθεια μέχρι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού για να διεκδικήσουν οι ερυθρόλευκοι το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η προσπάθεια του Ολυμπιακού θα είναι δύσκολη. Κι έγινε σίγουρα δυσκολότερη από το γκολ που δέχθηκαν οι ερυθρόλευκοι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα στο Καραϊσκάκη.

[the_ad id=”273506″]

Τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά αν ο Ολυμπιακός είχε καταφέρει να πάρει τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, αλλά ακόμα κι έτσι οι ερυθρόλευκοι μπορούν να τα καταφέρουν. Θα πρέπει όμως να επιδείξουν το μαχητικό πνεύμα που είχαν στα προηγούμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια τους.

Για να δείτε το παιχνίδι επιλέξτε τα παρακάτω λινκς…

http://ilemi.co/soccer/dynamo-kyiv-olympiakos-piraeus-en26e973?l=1430887667

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-6.html

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News