«Ντέρμπι» Πιτίνο-Βόβορα για τον πάγκο του Παναθηναϊκού!

Κλικς από το ντεμπούτο του Ρικ Πιτίνο με τα "πράσινα" (pics)

«Ντέρμπι» Πιτίνο-Βόβορα για τον πάγκο του Παναθηναϊκού «βλέπουν» οι στοιχηματικές…

Η ήττα από την Άλμπα Βερολίνου είναι δεδομένο πως έχει ανοίξει τον «ασκό του Αιόλου» από εχθές. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω post του στο Instagram προανήγγειλε αποφάσεις, ενώ και οι έγκριτοι ρεπόρτερ του Εξάστερου κάνουν λόγο για ειλημμένη απόφαση απομάκρυνσης του Πεδουλάκη από την τεχνική ηγεσία.

Επόμενος προπονητής Παναθηναϊκού: Δείτε τις αποδόσεις

Η στοιχηματική πλατφόρμα που… είχε στείλει τον Πιτίνο στον πάγκο της Εθνικής, τώρα στέλνει τον Αμερικάνο αγαπητό προπονητή της πράσινης εξέδρας στον πάγκο του Τριφυλλιού. Έτσι κι αλλιώς το θέμα είναι να βολέψει ο Πιτίνο τα οικογενειακά θέματά του και να μπορεί να έρθει ξανά στην Ελλάδα. Άγνωστο τι μπορεί να καταφέρει ο πρόεδρος της ΚΑΕ.

Σαν δεύτερο φαβορί για τον πάγκο του μπασκετικού Παναθηναϊκού, για να κοουτσάρει τουλάχιστον 10 αγώνες, φέρεται να είναι ο Γιώργος Βόβορας. Στα σπλάχνα του Παναθηναϊκού εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έχει μείνει δίπλα στα «θηρία» που πέρασαν από τον «πράσινο» πάγκο και οι εμπειρίες του είναι πολλές. Το να στηριχθεί από τον διοικητικό ηγέτη του Τριφυλλιού και να αναλάβει εκείνος τα ηνία της ομάδας συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Επόμενος προπονητής Παναθηναϊκού: Δείτε τις αποδόσεις

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες και δεν αποκλείεται ακόμα κι εντός της ημέρας να υπάρξουν νεότερα. Το newspao παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσει για οτιδήποτε προκύψει.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News