«Ντέρμπι» λέξεων μεταξύ Παναθηναϊκού και... Αρναούτογλου! (vid)

«Ντέρμπι» λέξεων μεταξύ Παναθηναϊκού και... Αρναούτογλου! (vid)

Με φουλ επίθεση στην περιγραφή λέξεων, σκληρή άμυνα στις λάθος απαντήσεις και στενό μαρκάρισμα της ομάδας του Γρηγόρη Αρναούτογλου, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συμμετείχαν σε μια ξεχωριστή αναμέτρηση για καλό σκοπό.

Οι Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιάννης Μπουζούκης και Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης αντιμετώπισαν τους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Νάνσυ Αντωνίου και Παναγή Τζωρτζάτο σε ένα παιχνίδι λέξεων, με σκοπό να ενισχύσουν το έργο ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ.

Οι ομάδες #Grigoris&Friends και #PanathinaikosFC μπορεί να ήταν αντίπαλες στη διάρκεια του παιχνιδιού, στο τέλος όμως οι πόντοι τους αθροίστηκαν και προστέθηκαν σε αυτούς της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ», προκειμένου να μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε οικονομική ενίσχυση για την ανακαίνιση των νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Δείτε το βίντεο με την απολαυστική αναμέτρηση των δύο ομάδων:


«Ντέρμπι» λέξεων μεταξύ Παναθηναϊκού και... Αρναούτογλου! (vid)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News