Ντένμον: “Αυτός είναι ο τελικός μας στόχος”

«Aκόμη ένα βράδυ είχαμε σε… κέφια τον Καλάθη»

Ο Μάρκους Ντένμον μίλησε στο Eurohoops.net, για το αήττητο 9 αγώνων που “τρέχουν” στην Ευρωλίγκα οι “πράσινοι”, για την δυσκολία των εκτός έδρας παιχνιδιών στην διοργάνωση, αλλά και για το πολύ απαιτητικό πρόγραμμα της συνέχειας.

Αναλυτικά:

Για το αήττητο του… ΟΑΚΑ και αν υπάρχει κάποιο μυστικό επιτυχίας;

“Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο μυστικό σε αυτό. Απλά βγαίνουμε στο παρκέ, προσπαθούμε, παίζουμε σκληρή άμυνα και αυτά μας επιτρέπουν να κερδίζουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας”.

Για το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στην συνέχεια;

“Πρέπει να προσπαθήσουμε να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα επιστρέψουμε αύριο, ώστε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή και μετά θα στρέψουμε το βλέμμα μας, στην Φενερμπάχτσέ. Θα προσπαθήσουμε να επικεντρωθούμε στην άμυνα μας και να μοιράσουμε σωστά την μπάλα στην επίθεση, δουλεύοντας όλοι μαζί σαν ομάδα”.

Για τον στόχο του φάιναλ φορ;

“Αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι Ιανουάριος. Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας, στην διάρκεια της σεζόν. Ειλικρινά, το φάιναλ φορ είναι ο ξεχωριστός και ο τελικός μας στόχος και δεν είναι κάτι που θα πρέπει να κοιτάζουμε από τώρα, αλλά μέρα με την μέρα”.

Για τα εκτός έδρας παιχνίδια και τις επιδόσεις του Παναθηναϊκού;

“Στο πρώτο μέρος της φετινής σεζόν είχαμε πολλά παιχνίδια εκτός έδρας και σε αυτό το κομμάτι της χρονιάς καταφέραμε να μάθουμε πολλά από τα λάθη μας. Σίγουρα θέλουμε να γίνουμε πολύ καλύτεροι στους εκτός έδρας αγώνες του δεύτερου γύρου και να προχωρήσουμε μπροστά”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News