Ντέμης: «Βελτιωμένος ο Παναθηναϊκός μετά τον Ολυμπιακό - Δεν ξέρω πως τα κατάφερε ο Ιβάν!» (vid)

Ντέμης: «Βελτιωμένος ο Παναθηναϊκός μετά τον Ολυμπιακό - Δεν ξέρω πως τα κατάφερε ο Ιβάν!» (vid)

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολίασε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ κάνει πορεία πρωταθλητισμού, ο Παναθηναϊκός υπερ-πρωταθλητισμού. Χαιρόμαστε για τον Ιωαννίδη. Γενικά για Έλληνες ποδοσφαιριστές, αλλά άμα είναι και για σέντερ φορ, ακόμα καλύτερα. Με έχει εντυπωσιάσει ο Παναθηναϊκός μετά το ματς με τον Ολυμπιακό.

Παίζει καλύτερα, κάνει παραπάνω τελικές. Σα να κάθισε ο Γιοβάνοβιτς και να είδε τι λείπει από την ομάδα. Δεν ξέρω πώς τα κατάφερε ο Γιοβάνοβιτς. Έπαιζε μονότερμα με τον Ατρόμητο (και στο 11 vs 11). Δικαιούταν το γκολ , δεν πειράζει που ήρθε το γκολ στο 80′. Έκαναν φοβερό παιχνίδι τα χαφ του…»




«Εκεί που μέχρι τον Ολυμπιακό έλεγα πως πρέπει να προσέχει ο Παναθηναϊκός… μάλλον ο Γιοβάνοβιτς ξέρει καλύτερα από εμάς. Στα 2 τελευταία ματς σε σχέση με όλο τον προηγούμενο γύρο είδαμε έναν βελτιωμένο Παναθηναϊκό. Κυριεύτηκε από το άγχος του από το 60 μέχρι το 70 και έπαιζε συνεχώς με σέντρες. Μετά επανήλθε συγκεντρωμένος και βρήκε το γκολ με τον Ιωαννίδη.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News