Ντέμης: «Τα είχε μελετήσει όλα τα ενδεχόμενα ο Παναθηναϊκός» - Σπόντα για αποβολή Αβραάμ! (vid)

Ντέμης: «Τα είχε μελετήσει όλα τα ενδεχόμενα ο Παναθηναϊκός» - Σπόντα για αποβολή Αβραάμ! (vid)

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολίασε το κλάσικο του ελληνικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκού και τη νίκη του Τριφυλλιού με 2-1 στο Φάληρο.

Αναλυτικά:

«Ψάχνω όλη την χρονιά να βρω μια λάθος δήλωση του Γιοβάνοβιτς και δεν μπορώ. Είναι φοβερό. Είδαμε τον Παναθηναϊκό να αφήνει την μπάλα στον Ολυμπιακό. Τα είχε μελετήσει όλα ο Παναθηναϊκός. Τι θα κάνει, αν προηγηθεί στο σκορ. Όλα τα είχε μελετήσει. Έπαιξε σωστά, έτρεξαν πάρα πολύ σε όλο τον αγώνα.», είπε σε πρώτο χρόνο ο Ντέμης.




«Όλες οι αλλαγές του Γιοβάνοβιτς ήταν όπως πρέπει. Και έχασε και τον Ιωαννίδη από νωρίς. Ήταν πλήγμα για τον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν σε καλή μέρα τα στόπερ του Ολυμπιακού. Θα δημιουργούσε προβλήματα ο Ιωαννίδης που κρατάει και σπάει την μπάλα. Ο Αβραάμ δεν έβγαζε το ματς (λόγω κάρτας) και για αυτό το λόγο, βγήκε από το παιχνίδι.»

«Δεν έκανε μεγάλες ευκαιρίες ο Ολυμπιακός, αλλά πίεσε. Στο γκολ του Παναθηναϊκού ο Παλάσιος παρέσυρε με την κίνησή του τον Βατσλίκ και βγήκε εκτός εστίας. Δεν ήταν δυνατό το σουτ του Παλάσιος. Ο Ολυμπιακός παίζει μόνο με σέντρες χωρίς να κάνει καμία φάση.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News