Ντέμης: «Κορυφαίος ο Βαγιαννίδης - Μαζεμένα τα χέρια του Κουρμπέλη στο πέναλτι» (vid)

Ντέμης: «Κορυφαίος ο Βαγιαννίδης - Μαζεμένα τα χέρια του Κουρμπέλη στο πέναλτι» (vid)

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Αναλυτικά:

«Τα καλύτερα 35 λεπτά του Παναθηναϊκού που έχω δει στα Γιάννενα. Μπήκε με μεγάλη ένταση ο Παναθηναϊκός, έβγαλε αρκετούς συνδυασμούς και από τα πλάγια. Με πολύ καλό παίκτη τον Βαγιαννίδη, ίσως, ο καλύτερος του γηπέδου. Φαίνεται ότι τον εμπιστεύεται ο Γιοβάνοβιτς, κι όταν βασικός δεν έπαιζε, τον έβαζε μέσα στα δύσκολα. Στο β’ ημίχρονο ο Παναθηναϊκός κουράστηκε…

Πολύ καλός και ο Πούγγουρας, όποτε έχει παίξει, είναι καλός. Σώζει τον Παναθηναϊκό μετά το δοκάρι του ΠΑΣ. Ο Μάγκνουσον είναι καλύτερος στο χτίσιμο του παιχνιδιού.»

Για το πέναλτι: «Εγώ νόμιζα πως θα το δώσει απευθείας το πέναλτι. Από τη στιγμή που υπάρχει το VAR… ψέματα ο Κουρμπέλης δεν λέει. Γιατί να πει ψέματα. Πόσες φορές έχουμε δει πέναλτι με τόση δύναμη να κλωτσάς τον αντίπαλο. Το διάβασα τι είπε ο διαιτητής στον Κουρμπέλη (σ.σ ότι κάνει θέατρο). Θα έπρεπε να το δώσει το πέναλτι με τη μία, εφόσον υπάρχει η σιγουριά του VAR. Δείτε απλά, πού σταματάει το πόδι του Μορέιρα.


Για το αν υπάρχει χέρι: «Δεν πήγε καν το μυαλό μου σε χέρι του Κουρμπέλη, έχει μαζεμένα τα χέρια του πάνω στο σώμα του. Δεν θεωρείται προέκταση του σώματος.»

Για τις νίκες στο φινάλε: «Δεν είναι τύχη, είναι νοοτροπία!»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News