Ντέμης: «Για μένα μου κάνουν μεγάλη διαφορά οι 5 πόντοι στο δοκάρι» (vid)

Ντέμης: «Για μένα μου κάνουν μεγάλη διαφορά οι 5 πόντοι στο δοκάρι» (vid)

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολίασε τα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι με την αναβολή του Ατρόμητος – ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Για την αναβολή του παιχνιδιού Ατρόμητος – ΑΕΚ: «Δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο. Καταρχάς, δεν έχω πάει τελευταία στο γήπεδο του Ατρόμητου, αλλά τα δοκάρια ήταν σιδερένια. Στο εξωτερικό σε ορισμένα γήπεδα είναι πλαστικά, μπαίνουν και βγαίνουν για λόγους ασφάλειας. Αν υπάρχει λάθος εκείνη την ώρα, αποκλείεται να φτιαχτεί.

Έχω μια απορία. Το γήπεδο για να παίξει κάποιος, πρέπει να περνάει από έλεγχο, από κάποια επιτροπή της λίγκα ανά τακτά διαστήματα, ακόμα και από τις διαστάσεις. Κάποιος πρέπει να τα τσεκάρει αυτά, δεν είναι δουλειά της ΑΕΚ να κάτσει να το δείξει. Αυτή η διαφορά είναι κατά του αμυνόμενου και υπέρ του επιτιθέμενου.




Αν η ΑΕΚ έκανε περισσότερες τελικές προσπάθειες, αυτό το πράγματα θα ήταν εναντίον της. Κανένα σχέδιο βέβαια, δε νομίζω ότι υπάρχει. Ο χλοοτάπητας αλλάζει, ποτέ δεν ξέρεις. Κάποιος πρέπει να τσεκάρει και τα δοκάρια. Αν η διαφορά είναι 1-2 πόντους, είναι δύσκολο να το καταλάβεις. Αν είναι 5-7, τότε, φαίνεται. Δεν είναι λύση το να σκάψω. Δεν είναι υποχρεωμένη κάθε ομάδα να κάνει τον ντετέκτιβ.

Ό,τι λέει ο κανονισμός, αυτό θα γίνει. Τι να κάνουμε. Οι κανονισμοί πρέπει να τηρούνται. Αν κάτι γίνεται, θα πρέπει να τιμωρείται η ομάδα που κρίνεται υπαίτια, αλλά για να πάρεις 3 πόντοι, κατεμέ , θα πρέπει να κερδίσεις μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι μια δική μου άποψη. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να παίξει το ματς κι αν της στράβωνε, να έκανε ένσταση γιατί το ανακάλυψε. Αυτό είναι ένα άλλο σενάριο. Έχουμε κι άλλα παραδείγματα στο παρελθόν, όπως με το κουτάκι στον Ίβιτς, το ρολό χαρτί στην Τούμπα.




Αν ισχύουν αυτά που έχουμε διαβάσει, δεν είναι ένας πόντους. Αν είσαι επιθετικός, σου κάνουν μεγάλη διαφορά για παράδειγμα, οι 5 πόντοι. Αν το δοκάρι της Τούμπας ήταν 5 εκατοστά πιο πάνω, μπορεί να έμπαινε γκολ το σουτ του Χάμες. Fair play θέλουμε, πρέπει να υπάρχουν και κανονισμοί. Σκέφτηκα πάντως, πως η ΑΕΚ θα μπορούσε να παίξει το παιχνίδι κι αν δεν της έβγαινε, να κάνει ένσταση, επειδή άκουσα από φιλάθλους ένα σωρό πράγματα.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News