Ντέμης: «Δεν μπορώ να κρίνω unfair το γκολ της ΑΕΚ - Κέρδισε στο ματς ο Γιοβάνοβιτς» (vid)

Ντέμης: «Δεν μπορώ να κρίνω unfair το γκολ της ΑΕΚ - Κέρδισε στο ματς ο Γιοβάνοβιτς» (vid)

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολίασε το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στη γηπεδούχο ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στην εκπομπή «Monday FC».

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για τα καπνογόνα – δακρυγόνα: «Σε όλα τα γήπεδα δεν θυμάμαι να σταματάνε τόσες φορές τα παιχνίδια όσο φέτος. Η αστυνομία σε ελέγχει πριν μπεις στο γήπεδο, πως περνάνε τα καπνογόνα μέσα; Σχετικά με τα δακρυγόνα… αυτό που έγινε στη Φιλαδέλφεια είναι εντυπωσιακό, είναι κατοικημένη περιοχή. Αν ρίξεις ένα δακρυγόνο, έχεις μαγαζιά τριγύρω, σπίτια. Οι φίλοι μου φύγανε όλοι.»




Για το ντέρμπι: «Περίμενε πως θα ήταν ένα ματς που θα κριθεί στο γκολ. Έχω εντοπίσει μια ”κοιλιά” στην απόδοση της ΑΕΚ, είναι σκασμένη από το πολύ τρέξιμο. Στο ματς κέρδισε κατά τη γνώμη μου, ο Γιοβάνοβιτς, διότι ο Παναθηναϊκός το έφερε στα μέτρα του. Το έφερε, αλλά το έχασε. Έριξε τον ρυθμό στο 100% και τα κατάφερε. Δεν κινδύνεψε, έριξε την ταχύτητα του παιχνιδιού.

Με πρώτο αποτέλεσμα το ”Χ”, ο Παναθηναϊκός έψαξε δίχως ρίσκο να χτυπήσει το ματς και του βγήκε η φάση με τον Μπερνάρ. Δεν ήθελε τόσο να κάνει ευκαιρίες το Τριφύλλι. Θα χρειαστεί παραπάνω φαντασία στην επίθεση στη συνέχεια του πρωταθλήματος, γιατί θα υπάρξουν ματς που δεν θα βρίσκει στα 3 σουτ, 1 γκολ και θα χάσει βαθμούς.




Η ΑΕΚ είχε τύχη, νομίζω πως ο Πινέδα πήγαινε για σέντρα. Είναι πολύ σπουδαίο που κέρδισε η ΑΕΚ, γιατί το παιχνίδι πήγαινε για ισοπαλία. Υπάρχει και ένα υστερόγραφο. Να έπαιξε διαφορετικά η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, γιατί δεν πίεζε όπως πίεζε, σε άλλα παιχνίδια. Μπορεί να είναι και τακτική αυτή. Περίμενε πιο πίσω τον Παναθηναϊκό. Έβαλε τον Αραούχο πάνω στον Πέρεθ…»

Για το γκολ της ΑΕΚ: «Μας ξάφνιασε όλους, αλλά φέρθηκε έξυπνα ο Χατζισαφί. Να την έδινε πλάγια ο διαιτητής; Η μπάλα είναι της ΑΕΚ. Φαντάζεσαι να τράβαγε σουτ; Θα ήταν ασίστ του διαιτητή. Όχι, δεν μπορώ να το κρίνω unfair…»




Για τον Ιωαννίδη: «Ποιος κέρδισε πέναλτι με τον Ολυμπιακό; Ο Ιωαννίδης. Αν δεν πήδαγε πάνω από τον Μουκουντί, θα έπαιρνε πέναλτι. Απέφυγε τον παίκτη, για καλό το λέω και μπράβο του. Εμένα αυτός ο Ιωαννίδης μου αρέσει. Κάποιοι παίκτες το έχουν να πέφτουν πιο εύκολα.»




Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News