Νταμπίζας σε Αλαφούζο: "Να μείνει ο Δώνης..."

Πράσινο «ντου» και στη σελίδα στο facebook: ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ! (pics)

Παρέμβαση στο θέμα του προπονητή αναμένεται να υπάρξει από τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος θα μεταφέρει το αίτημά του στον Αλαφούζο για παραμονή του Δώνη στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Όλα… στον αέρα στην κυριολεξία βρίσκονται στον Παναθηναϊκό, έπειτα από τη συγκομιδή ενός βαθμού σε τρεις αγωνιστικές αλλά ακόμη περισσότερο… έπειτα από την κάκιστη εικόνα της ομάδας στο χορτάρι.

Ο «Ντάμπι» εξακολουθεί να δηλώνει υποστηρικτής του Δώνη και δεν έχει αλλάξει η άποψή του για το πως θα επιστρέψει η ομάδα στην κανονικότητα.

Ο Αλαφούζος, ο οποίος δείχνει διατεθειμένος να προβεί σε αλλαγές, αναμένεται να γίνει αποδέκτης του αιτήματος του τεχνικού διευθυντή για παραμονή της ομάδας.

Βέβαια, το σημαντικότερο όλων είναι ποια απόφαση έχει ληφθεί από τον ίδιο τον προπονητή. Ο «Mr ΣΚΑΙ» θα συναντηθεί τόσο με τον προπονητή, όσο και με τον Νταμπίζα, ώστε να παρθεί η τελική απόφαση.

Σε περίπτωση διαζυγίου… το οικονομικό θα είναι ένα «αγκάθι» λόγω του υψηλού συμβολαίου του Έλληνα προπονητή.

Την ίδια στιγμή οι ποδοσφαιριστές άκουσαν τα… εξ’αμάξης από τον Νταμπίζα, ενώ μερικοί από αυτούς κιόλας πέρασαν και στην αντεπίθεση αντιδρώντας στη σκληρή γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε. Δεν αποκλείεται να «τελειώσουν» μερικοί ποδοσφαιριστές πρόωρα από το σύλλογο!

Κι όλα αυτά, ενώ οι μέρες λιγοστεύουν επικίνδυνα πριν το ντέρμπι της χρονιάς με τον Ολυμπιακό…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News