Novileague (28-29/11): 100€ για όποιον βρει τα σκορ των αγώνων του Σ/Κ!

Novileague (28-29/11): 100€ για όποιον βρει τα σκορ των αγώνων του Σ/Κ!

Εσύ μπορείς να βρεις τα σκορ των αγώνων του Σ/Κ και να πάρεις 100€…;

Ακόμα ένα «πλούσιο» Σαββατοκύριακο έφτασε! Οι μεγάλες αναμετρήσεις και οι αγώνες γεμάτοι πάθος δε λείπουν. Σε πρώτο πλάνο, σαφώς, τα ματς των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Ο μεγάλος διαγωνισμός μετρητών της Novibet, η Novileague*, συνεχίζει να μοιράζει απίστευτα έπαθλα*! Για το διήμερο αυτό, δίνονται από 100€ σε όσους καταφέρουν να βρουν τα σκορ των επιλεγμένων αγώνων Σαββάτου και Κυριακής.

Συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενοι καλούνται μέσω της Novileague να μαντέψουν σωστά τα ακριβή σκορ στα παιχνίδια: Άρης – Ολυμπιακός (28/11, 19:30) και Τσέλσι – Τότεναμ (18:30). Όσοι τα καταφέρουν θα εισπράξουν από 100€ σε μετρητά!

Βρες τα σκορ και κέρδισε 100€!

Ο διαγωνισμός τρέχει δυνατά και το παιχνίδι συνεχίζεται, καθώς τίποτα δεν έχει χαθεί. Τα μέλη της Novibet μαντεύουν εντελώς δωρεάν καθημερινά το σκορ στον επιλεγμένο αγώνα της ημέρας.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται πως αυτός που θα φτάσει στις 20 σωστές προβλέψεις στο διαγωνισμό κερδίζει 500,000€! Αν πάλι κανείς δεν καταφέρει να γράψει ιστορία με 20+ επιτυχημένες προβλέψεις, τότε αυτός που θα έχει τις περισσότερες κερδίζει 50,000€ μετρητά!

Κατέκτησε τη Novileague* και γράψε τη δική σου ιστορία! Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, στις 17 αγωνιστικές που απομένουν στη Novileague*, θα υπάρχουν ανατροπές και μεγάλες συγκινήσεις…

Βρες τα σκορ και κέρδισε 100€!

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ | 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777. ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News