NOVA: Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός μετά την εξαγορά από το Μαρινάκη;

Σε διαφορετική «γραμμή» οι Αλαφούζος-Μαρινάκης (pic-vid)

Χαμός έχει γίνει με τα τηλεοπτικά έπειτα από την προοπτική εξαγοράς της NOVA από τον Βαγγέλη Μαρινάκη…

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε φέτος μετά από ένα χρόνο στην NOVA, με την οποία έχει μονοετές συμβόλαιο όπου λαμβάνει ένα πολύ σημαντικό ποσό της τάξεως των 5.5 εκατ. ευρώ.

Τι θα κάνει όμως ο Παναθηναϊκός την επόμενη σεζόν όπου θα λήξει η σύμβαση που έχει με την NOVA;

Πλέον αλλάζουν τα δεδομένα καθώς υπάρχει διάθεση να κατατεθεί μία πρόταση συνολικής κεντρικής διαχείρισης κάτι που κάνει το προϊόν πιο σωστό.

Αυτή η κεντρική διαχείρηση δεν θα είναι όπως μέχρι σήμερα, καθώς πρόκειται για μία πιο ευρεία κάτι που συμβαίνει και σε χώρες του εξωτερικού.

Υπενθυμίζουνμε ότι όταν είχε βγει στο παρελθόν στην επιφάνεια το ίδιο θέμα πάντως οι πράσινοι είχαν τονίσει ότι πρώτα θα περιμένουν το τι θα συμβεί και μετά θα πράξουν.

Τώρα όμως όλα δείχνουν ότι η εξάγορά της Forthnet/NOVA από τον Μαρινάκη έχει πάρει το δρόμο της και με ενδιαφέρον αναμένουμε την απόφαση του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News