Νοτσερίνο ο επόμενος...

Νοτσερίνο ο επόμενος...

Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε μια ακόμα μετεγγραφή το προσεχές χρονικό διάστημα, με τον Αντόνιο Νοτσερίνο να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ιταλός μεσοεπιθετικός αποτελεί τον διακαή πόθο του Αντρέα Στραματσιόνι, ο οποίος θεωρεί πως ο συμπατριώτης του μπορεί να κάνει τη διαφορά στους «πράσινους». 

[ads2]

Ο 30χρονος μέσος της Μίλαν μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδα, καθώς δεν υπολογίζεται από τους «ροσονέρι».

Το «αγκάθι» μέχρι στιγμής για το «τριφύλλι» είναι οι οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη, καθώς φέρεται να αξιώνει περίπου 1,9 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να ρίξει τις απαιτήσεις του Ιταλού, ενώ στις διαπραγματεύσεις παίρνει μέρος και ο Στραματσιόνι, ο οποίος προσπαθεί να πείσει τον παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους». 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News