«Νοσοκομείο» και αλχημείες στην ενδεκάδα

Μπόλονι: Οι δηλώσεις μετά την «αυτοκτονία» - «Ελπίζω ότι να συνεχίσουμε καλά»

Έχεις την μαυρίλα της ήττας στο Φάληρο και προσπαθείς να βρεις πράγματα να “πιαστείς” ενόψει συνέχειας πλέι-οφ όπου σε καμία περίπτωση ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης δεν δείχνουν καλύτεροί σου.

Θα λέγαμε το γεγονός ότι ο Κίκο Μακέντα συνέχισε να σκοράρει κι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης βγήκε πρώτη φορά στο Καραϊσκάκη αεράτος και με θράσος στις κινήσεις του.

Ειδικά για τον Μυτιληνιό που-χρόνια τώρα-γίνεται μεγάλη κουβέντα για την πνευματική του ικανότητα, στο μεγαλύτερο μέρος του ντέρμπι έδειξε να “πατάει” εξαιρετικά στο χόρτο, μπορώντας να ελέγξει το κορμί, το νου και την κίνηση του ανά πάσα στιγμή απέναντι σε αντιπάλους πιο ογκώδεις κι έμπειρους.

Όταν ο μικρός ανέβασε ταχύτητες στην τελευταία γραμμή άμυνας των οικοδεσποτών φτάνοντας να έχει καθαρή όψη προς την εστία του Σα, έδειχνε η πιο σίγουρη λύση για να ακουμπήσει η μπάλα πάνω από τη σέντρα. Κυκλοφορούσε άνετα ανάμεσα στις γραμμές, είχε διαύγεια νου (το μεγάλο του μείον κατά τα άλλα) για να κερδίσει χρόνο και να “διαβάσει” μεγαλώνοντας το άγχος των αντιπάλων που δεν του έπαιρναν μπάλα με τίποτα.

Έπρεπε να έχει περισσότερη στήριξη από τον Μαουρίσιο που έκανε κακό ματς, σε ένα Παναθηναϊκό που έχει καταντήσει …νοσοκομείο με τον προπονητή να κάνει κάθε φορά αλχημείες, βάζοντας ποδοσφαιριστές σε άλλες θέσεις από αυτές που ξέρουν καλά…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News