Νωρίτερα το ντεμπούτο του Λούντκβιστ - Φιλικό και για Βιτάλ

Νωρίτερα το ντεμπούτο του Λούντκβιστ - Φιλικό και για Βιτάλ

Ο Ραμόν Λούντκβιστ ήρθε σε πολύ καλή κατάσταση στον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται να τον δούμε να αγωνίζεται στο φιλικό του Σαββάτου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Σουηδός μέσος αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό σε πλήρη ετοιμότητα, αφού συμμετείχε και την περασμένη εβδομάδα στο ματς της Χρόνινγκεν με την Ουτρέχτη.

Δεδομένου πως ο Βιγιαφάνιες δεν θα παίξει λόγω πειθαρχικού παραπτώματος το Σάββατο, συγκεντρώνονται πολλές πιθανότητες να δούμε τον Λούντκβιστ, αν όχι στο αρχικό σχήμα, εντός γηπέδου σε κάποιο σημείο του αγώνα απέναντι στους Αρκάδες.

Από κει και πέρα, η καθυστερημένη εκκίνηση του Πρωταθλήματος και η διακοπή για τις Εθνικές δίνουν την ευκαιρία στο Τριφύλλι να δώσει ακόμη ένα φιλικό, εκεί όπου αναμένεται να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του και ο Ματέους Βιτάλ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News