«Νοοτροπία νικητή με τη σφραγίδα Γιοβάνοβιτς ο φετινός ΠΑΟ»

Ο Παναθηναϊκός έχει την ουσία κι αποφεύγει τις εντυπώσεις!

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» και τον δημοσιογράφο Κώστα Γουλή έχει αποκτήσει νοοτροπία νικητή χάρη στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. 

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε χθες τη Χάποελ Μπερ Σεβά και κατάφερε σ’ ένα αρκετά απαιτητικό τεστ να επικρατήσει με 3-1, δείχνοντας για μία ακόμα φορά τη νοοτροπία νικητή που έχει επιφέρει στην ομάδα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Άποψη που μετέφερε κι ο Κώστας Γουλής μέσω της εφημερίδας «Sportday».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος:

«Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε χθες τα φιλικά του επί κυπριακού εδάφους με τον ίδιο τρόπο που ολοκλήρωσε τα επίσημα παιχνίδια του στις 13 Νοεμβρίου. Σοβαρός κι αποτελεσματικός. Αλλά, πάνω απ’ όλα, με τη σωστή νοοτροπία από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο ποδοσφαιριστή του. Κι αυτή ακριβώς η νοοτροπία νικητή και η σοβαρότητα που συνοδεύει (και) φέτος το Τριφύλλι, ως μία ομάδα στην οποία έχει βάλει πλέον τη σφραγίδα του ο σπουδαίος Ιβάν Γιοβάνοβιτς (θα) είναι και το μεγαλύτερο όπλο του Παναθηναϊκού στο δεύτερο μισό της σεζόν, στον δρόμο προς την πλήρη επιστροφή του σε όλα τα επίπεδα…

Δεν ήταν χαμηλού επιπέδου το τεστ με τη Χάποελ Μπερ Σεβά. Οι Ισραηλινοί είναι τρίτοι φέτος στο πρωτάθλημά τους, συμμετείχαν στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ και είναι ένα πολύ σκληρό σύνολο, που παίζει καιρό μαζί. Μπήκαν δυνατά μετά το δεκάλεπτο, απέναντι στην πειραματική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, προηγήθηκαν κι ανέβασαν το βαθμό δυσκολίας για το Τριφύλλι. Και πάλι όμως η αντίδραση του Παναθηναϊκού ήταν εξαιρετική… Αυτό που προσπαθεί πάντως να κάνει σε αυτή τη φάση, όπου είναι σε εξέλιξη η χειμερινή προετοιμασία της ομάδας στην Κύπρο, είναι να μεγαλώσει τη βάση του ρόστερ του. Και μαζί με τους (τουλάχιστον) τρεις παίκτες που θα αποκτηθούν τον Ιανουάριο να αυξήσειε τις επιλογές του σε 19 ως 21 ποδοσφαιριστές στο δεύτερο μισό της σεζόν».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News