Νιόπλιας: «Μεγάλη η νίκη - Βρήκε γκολ χωρίς λόγο ο Παναθηναϊκός» (vid)

Νιόπλιας: «Μεγάλη η νίκη - Βρήκε γκολ χωρίς λόγο ο Παναθηναϊκός» (vid)

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, εξέφρασε την άποψη πως η νίκη της ομάδας του ήταν μεγάλη επειδή επικράτησε ενός μεγάλου συλλόγου.

Ο ΟΦΗ έκανε απίστευτη ανατροπή στο φινάλε κόντρα στους Πράσινους και ο προπονητής του, μίλησε σχετικά…

«Εχουμε κάνει πολλές ανατροπές αυτή τη σεζόν. Αρχίσαμε πάρα πολύ καλά και σε κάποια στιγμή βρεθήκαμε πίσω με 0-1. Πάλι ήμασταν καλοί και βρεθήκαμε ξανά πίσω με 1-2, χωρίς να είναι τέτοια η εικόνα. Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αλλά δώσαμε πνοή με τις αλλαγές, λογικά μας βοήθησε και η αποβολή του Βιγιαφάνιες και κερδίσαμε. Εχουμε ικανότητες πολλές αλλά δεν κερδίζαμε συχνά.

 

Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, σε όποια κατάσταση κι αν είναι, γι’ αυτό είναι μεγάλη η νίκη μας. Θα μας δώσει τεράστια ώθηση. Έχουμε παίκτες που προέρχονται από σοβαρούς τραυματισμούς, όπως ο Τσιλιανίδης. Γι’ αυτό κάνουμε και τη σχετική διαχείριση. Στη Λαμία για παράδειγμα δεν είχαμε αμυντικούς για να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα. Σήμερα όμως τα καταφέραμε και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη» ήταν τα λόγια του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News