Νίκος Καρβέλας: Ποια είναι η 31χρονη σύντροφός του που περιμένει το τρίτο παιδί του (vid)

Νίκος Καρβέλας: Ποια είναι η 31χρονη σύντροφός του που περιμένει το τρίτο παιδί του (vid)

Πατέρας για τρίτη φορά σε ηλικία 70 ετών θα γίνει ο Νίκος Καρβέλας, καθώς όπως έγινε γνωστό η 31χρονη σύντροφός του Έλενα Φερεντίνου είναι πέντε μηνών έγκυος.

Ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης, ο οποίος μας έχει χαρίσει μερικές από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες και η ταλαντούχα τραγουδίστρια είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια. Ωστόσο προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους όσο γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό το πρωί της Κυριακής 21/11, ενώ η Έλενα Φερεντίνου περιμένει αγοράκι.

Ποια είναι η 31χρονη Έλενα Φερεντίνου

Η Έλενα Φερεντίνου είναι τραγουδίστρια με μια ιδιαίτερη βελούδινη χροιά, που έχει ξεχωρίσει από τις live εμφανίσεις της, τόσο σε μουσικές σκηνές, όσο και σε διοργανώσεις όπως το αφιέρωμα για τον Μίκη Θεοδωράκη στα φετινά Πρέσπεια.

Μετά το διαζύγιο του Νίκου Καρβέλα με την Αννίτα Πάνια, η Έλενα Φερεντίνου ήταν η πρώτη σχέση του μουσικοσυνθέτη που έγινε γνωστή στα μέσα ενημέρωσης.Μάλιστα, όπως σου είχε αποκαλύψει αποκλειστικά πριν ένα χρόνο το TLIFE, ο Nίκος Καρβέλας με την αγαπημένη του Έλενα είχαν εγκατασταθεί στο σπίτι που διαθέτει η Αννίτα Πάνια στη Καλαμάτα. Ο συνθέτης πήγε ένα καλοκαίρι στην Καλαμάτα με τη σύντροφό του στο σπίτι της πρώην συζύγου του για διακοπές και τους άρεσε τόσο πολύ που αποφάσισαν να μείνουν εκεί.

Να πούμε πως στο σπίτι της παρουσιάστριας στην Καλαμάτα, έχουν κάνει διακοπές μαζί και η Αννίτα με τον σύντροφό της Νίκο Σαμοΐλη αλλά και η Άννα Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα και την Έλενα Φερεντίνου. Η οικογένεια έχει ισχυρούς δεσμούς και ακολουθεί καθαρά το… σουηδικό μοντέλο που οι πρώην με τους νυν όχι μόνο δεν έχουν κανένα πρόβλημα αλλά αντιθέτως είναι και φίλοι.

Πριν δύο χρόνια, μάλιστα, ο Νίκος Καρβέλας έγραψε στην Έλενα Φερεντίνου ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι με τίτλο «Δεν Πάει Καλά Το Παιδί». Το κομμάτι συνοδεύεται από ένα εξίσου ιδιαίτερο music video, που σκηνοθέτησε ο Κώστας Γρηγορακάκης.

tlife.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News