Νίκος Καλτσάς... the mind reader (pics)

Νίκος Καλτσάς... the mind reader (pics)

Δείτε καρέ-καρέ τις κινήσεις του Νίκου Καλτσά στα δύο γκολ που πέτυχε στα Χανιά, οι οποίες επιβεβαιώνουν τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν.

Μπορεί να μην έχει την δύναμη του Μάρκους Μπεργκ στο ψηλό παιχνίδι, το killer instinct του Μλάντεν Πέτριτς ή την ταχύτητα του Βίκτορα Κλωναρίδη, όμως ο Νίκος Καλτσάς διαθέτει άλλα πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά… Την κίνηση χωρίς την μπάλα, αλλά και την αντίληψη της φάσεως και του χώρου…

[ads2]

Αυτά εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την Κυριακή το απόγευμα στα Χανιά, αποτελώντας τον μεγάλο πρωταγωνιστή της 4ης σερί εκτός έδρας νίκης του Παναθηναϊκού, με τα δύο γκολ που πέτυχε.

Αμφότερα ήταν αποτέλεσμα της οξυδέρκειας που τον διακρίνει, «διαβάζοντας» την εξέλιξη του παιχνιδιού στο 45ο και στο 53ο λεπτό αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News