Νικοπολίδης: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα»

Το μήνυμα του Νικοπολίδη για τον Χένρικσεν (pic)

Ο Αντώνης Νικοπολίδης μιλάει στο Gazzetta για το πρωτάθλημα χαρακτηρίζοντας την φετινή Super League εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και στέκεται στο καλό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

Έχουν γίνει ήδη 5 αγωνιστικές. Ποια είναι τα πρώτα συμπεράσματα που βγάζεις;

«Αυτό που βγαίνει σαν συμπεράσματα είναι πως θα δούμε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Οι ομάδες σχεδόν στο ίδιο επίπεδο, κάποιες καλύτερα ή χειρότερα. Οι ομάδες θα βρουν το δρόμο τους , Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα ανέβουν, η ΑΕΚ είναι πολλή δυνατή και θα έχει, ο Παναθηναϊκός σταθερός και ανταγωνιστικός.

Θα έχει πολύ μεγάλη σημασία τα εκτός Αθηνών παιχνίδια, όπως ο ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός, ο Αστέρας, αλλά πιστεύω πως ακόμα είμαστε πολύ στην αρχή γιατί μην ξεχνάμε πως υπάρχουν και τα πλει οφ».

Έχουμε δει κάτι διαφορετικό φέτος; Και τι είναι αυτό;

«Σίγουρα ο Παναθηναϊκός ο οποίος δείχνει αυτές τις 5 αγωνιστικές να είναι πολύ πιο σταθερός. Δείχνει ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει, κάτι που δεν έδειχνε τα προηγούμενα χρόνια.

Σίγουρα ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε καλά γενικότερα, αλλά με την έλευση του Μίτσελ που γνωρίζει τον Ολυμπιακό και έχει πολύ καλό ρόστερ θα βελτιωθεί στη συνέχεια. Η ΑΕΚ και με το ρόστερ και την δυναμική που αποκτά είναι τρία πράγματα που ξεχωρίζω από την αρχή του πρωταθλήματος».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News