Νικολογιάννης: «Το πιο πιθανό... μέλλον του Γιοβάνοβιτς»

Γιοβάνοβιτς: «Με την πλάτη στον τοίχο» - Ατάκες μετά το διπλό

Τη μεγάλη κρισιμότητα των αγώνων που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός μέχρι και το τέλος των πλέι-οφ υπογράμμισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού επεσήμανε τη μεγάλη ανάγκη που έχουν οι πράσινοι για την κατάκτηση ενός μεγάλου «διπλού» τονίζοντας πως εάν αυτό έρθει κόντρα στην ΑΕΚ θα είναι ακόμη πιο σημαντικό.

Στα άλλα ζητήματα ο Τάσος Νικολογιάννης έπλεξε το εγκώμιο της δουλειάς που έχει κάνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην εφετινή σεζόν με την ομάδα να σημειώνει συνεχή βελτίωση, ανέφερε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει στον πάγκο και τη νέα σεζόν και επεσήμανε ότι ανεξάρτητα από ποια κατάληξη θα έχει η εφετινή σεζόν θα πρέπει να συνεχιστεί η εμπιστοσύνη από όλους, ακόμη και από τον κόσμο, στο πρόσωπο του τεχνικού της ομάδας.

«Δεν θα πρέπει να κριθεί ο Γιοβάνοβιτς από το εάν θα βγει ή όχι η ομάδα στην Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριστικά…
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από τον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News