Νικολογιάννης: «Το πέναλτι που δόθηκε δεν υπάρχει πουθενά»

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 2-1 (Highlights/vid)

Οι λιγοστές ευκαιρίες που «παράγει» και όχι τόσο η άμυνα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Παναθηναϊκού ως τώρα τη φετινή σεζόν εκτός έδρας, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός έκανε μαλθακή εμφάνιση και φάνηκε από τα πρώτα λεπτά. Το γκολ που έβαλε ήταν κόντρα στη ροή του αγώνα, αλλά το πέναλτι που δόθηκε δεν υπάρχει πουθενά. Σε όσα ριπλέι κι αν είδα, δεν φαίνεται επαφή. Στα γκολ που δέχεται η ομάδα γίνεται σωρεία λαθών τοπικού πρωταθλήματος», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Για μένα, πάντως, το πρόβλημα στα εκτός έδρας του Παναθηναϊκού δεν είναι το αμυντικό αλλά το δημιουργικό. Έχει κάνει από μία φάση στα εκτός έδρας ματς, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στη Λεωφόρο. Αν δεν κάνεις φάσεις, δεν μπορείς να πάρεις παιχνίδια. Είχε την μπάλα για ένα ολόκληρο ημίχρονο και δεν απείλησε».

Ακούστε το ηχητικό:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News