Νικολογιάννης: «Συνηθίζει τα μονοετή ο Γιοβάνοβιτς, φευγάτος ο Σανκαρέ - 6+1 φιλικά»

Πιο κοντά στην απόκτηση χαφ ο Παναθηναϊκός

Την εξήγηση για την απόφαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δεσμευτεί με μονοετές συμβόλαιο αλλά και την όποια καθυστέρηση των μεταγραφικών κινήσεων του Παναθηναϊκού έδωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Βλέπω ήσυχη εβδομάδα για εμάς, μπορεί να γίνονται κάποια πράγματα και να μην τα μαθαίνουμε. Ο Γιοβάνοβιτς το ψάχνει πάρα πολύ και για αυτό καθυστερεί. Επίσης, δεν θέλει να διαρρέει το παραμικρό προς τα εξω. Θα φάμε ένα καλοκαίρι με πολλή πίεση, μιζέρια και γκρίνια για τις μεταγραφές, αλλά θα φτιάξει μια καλή ομάδα. Όπου πηγαίνει πρώτη φορά θέλει να κάνει μονοετές συμβόλαιο, για να γνωρίσει την ομάδα και τις συνθήκες», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Σανκαρέ ίσως απασχολήσει για να φύγει από το «τριφύλλι» αφού δεν έχει κάποια στοιχεία που θέλει ο Γιοβάνοβιτς και για τον Νιάς πως θα γίνει μια προσπάθεια, δεν έχει τελειώσει 100% αρνητικά αλλά είναι δύσκολο ενώ θα πάρει και πολύ χρόνο!

Τέλος, ο Νκολογιάννης σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια στην Ολλανδία, άλλα τρία όταν επιστρέψει σε ελληνικό έδαφος και μέχρι την έναρξη της μετά προετοιμασίας, ενώ θα δώσει κι ένα οικογενειακό φιλικό στο Κορωπί.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News