Νικολογιάννης: «Στα όρια της γραφικότητας ο Λουτσέσκου»

Λουτσέσκου: «Μαρσέιγ; Μόνο Παναθηναϊκός!» (pic)

Την στάση των Ραζβάν Λουτσέσκου και ΠΑΟΚ «καυτηρίασε», μέσω του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, καταδεικνύοντας παράλληλα και την διαφορά επιπέδου που υπάρχει στον Παναθηναϊκό, με αφορμή την πέτρα που «έφαγε» ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι εξυπηρετεί δέκα μέρες μετα να βγαίνει ο Λουτσέσκου και να αναφέρεται στο πέναλτι και στο VAR. Καταντάει γραφικός. Περιμένω επίσης μια ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τα μάτια του κόσμου έστω, που να καταδικάζει την πέτρα που έφαγε ο Αϊτορ. Η διαφορά επιπέδου με τον Παναθηναϊκό φαίνεται και από τι είχε γίνει με τον οπαδό που είχε πετάξει την μπύρα στον Ίβιτς. Ο Λουτσέσκου το κάνει χειρότερο όλο αυτό», είπε μεταξύ άλλων.

O ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε τον Κουρμπέλη εσωτερική μεταγραφή για το «τριφύλλι» για τη νέα σεζόν, καθώς θα κάνει κανονικά προετοιμασία.

O Νικολογιάννης τόνισε πως δεν προκύπτει από πουθενά θέμα επιστροφής του Ζέκα στον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον αυτή την στιγμή.

Παράλληλα, ανέφερε ότι οι «πράσινοι» έχουν ξεχωρίσει δύο τρεις περιπτώσεις στα χαφ και θα μάθουμε τις επόμενες ημέρες ποιος θα είναι ο… εκλεκτός.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News