Νικολογιάννης: "Ο Γιοβάνοβιτς αξίζει στήριξη, ακόμη κι αν υπάρχουν κάποιες στραβές στην αρχή»

Από... Οκτώβριο θα πατηθεί η σφραγίδα του Γιοβάνοβιτς

Τα μεταγραφικά δεδομένα για τον Παναθηναϊκό ανέλυσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ αναφέρθηκε στις κακές επιλογές των περασμένων ετών που ίσως κάνουν ακόμη πιο προσεκτικό στις επιλογές του τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Από την Ολλανδία προκύπτει πως υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία για τον δανεισμό του Λούντκβιστ με οψιόν αγοράς, αλλά ας περιμένουμε να πέσουν και οι υπογραφές. Ο παίκτης είναι επιλογή του Γιοβάνοβιτς, περισσότερο είναι οκτάρι παρά δεκάρι. Για τον Βιτάλ ο προπονητής έχει κάνει αρνητική εισήγηση. Για τον εξτρέμ γίνεται μεγάλη προσπάθεια, παλεύει εδώ και περίπου 20 μέρες για μια καλή περίπτωση που είναι παίκτης ενδεκάδας», ανέφερε.

«Υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στις μεταγραφές. Είχα πει από τον Ιούνιο πως θα περάσουμε ένα καλοκαίρι γκρίνιας. Ο Γιοβάνοβιτς εδώ και χρόνια επιλέγει να ξεψαχνίζει όλες τις κινήσεις που θέλει. Όταν έχεις καεί από δύο τεχνικούς διευθυντές, όπως τον Ντρεοσί και τον Ρόκα, ίσως γίνεσαι πιο επιφυλακτικός στις κινήσεις σου για την ενίσχυση της ομάδας. Θεωρώ πως ο Γιοβάνοβιτς αξίζει στήριξη, ακόμη κι αν υπάρχουν κάποιες στραβές στην αρχή».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News