Νικολογιάννης: «"Φωνάζει" ότι χρειάζεται ενίσχυση»!

Νικολογιάννης: «Έφαγε το γνωστό... πιστόλι ο Παναθηναϊκός - Καμία κόκκινη στον Χουάνκαρ!» (vid)

Το σχόλιό του για τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ με σκορ 3-0 στη Λεωφόρο κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είναι μια ήττα, που έρχεται με πολύ άσχημο τρόπο για τον Παναθηναϊκό, σε ένα ξεκούραστο βράδυ για τον ΠΑΟΚ. Είχε τρομερά αμυντικά προβλήματα η ομάδα, είναι δεδομένα το χειρότερό της φετινό παιχνίδι αμυντικά! Δικαιότατα ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0. Μετά το πρώτο γκολ-μπιλιάρδο, ο Παναθηναϊκός ήταν φανερά επηρεασμένος, και για εμένα δεν θα έπρεπε. Ο ΠΑΟΚ, με συνοπτικές διαδικασίες, πέτυχε άλλα δύο γκολ και πήρε τη νίκη», είπε αρχικά και πρόσθεσε για την πολύ κακή εμφάνιση του Σένκεφελντ, ο οποίος αποβλήθηκε κιόλας στο τέλος: «Ήταν σε πολύ κακή βραδιά ο Σένκεφελντ και γενικά ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να αντιδράσει».

Από εκεί και πέρα, σημείωσε: «Το θέμα είναι να μην τους πάρει από κάτω. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, απλά, πλέον, ο Παναθηναϊκός νιώθει την ανάσα της ΑΕΚ. Αυτό, πάντως, που επείγει -αν και τέτοια ώρα τέτοια λόγια, αφού έχει φτάσει 22 Ιανουαρίου- είναι να έρθουν παίκτες μεσοεπιθετικοί, να βοηθήσουν την ομάδα. ”Φωνάζει” πως χρειάζεται λύσεις!

Ακούστε αναλυτικά το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News