Νικολογιάννης: «Ψύχραιμος ο Γιοβάνοβιτς, θεωρεί ότι όλα θα γίνουν την ώρα που πρέπει»

Εκνευρισμένος ο Γιοβάνοβιτς: «Έπαιξε με έντεκα παίκτες πίσω από την μπάλα η ΑΕΚ»

Στο θέμα με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που καταλήγει στην ΑΕΚ και την επαφή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για τον Σέρβο μέσο αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το θέμα του Γκατσίνοβιτς είχαμε πει ότι θα ξεκαθαρίσει στο τέλος Ιουνίου. Πριν από λίγο καιρό, το Κίκερ είχε γράψει ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει τον παίκτη, όμως εγώ είχα πει ότι δεν ισχύει. Υπήρξε επαφή του Γιοβάνοβιτς με τη διοίκηση, είχε ενημερωθεί για τις απαιτήσεις του παίκτη που ζητούσε 1 με 1,1 εκατ. ευρώ το χρόνο. Ήταν πολύ μεγάλο το συμβόλαιο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Φυσικά αναγνώρισε την αξία του, αλλά τόνισε την ανάγκη να κινηθεί για κάποιον καλύτερο με αυτά τα λεφτά. Ήδη έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες και κοιτάει παίκτες για τη συγκεκριμένη θέση. Αφού έμαθε ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον ο μάνατζερ του, τότε προέκυψε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ».

Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν υπάρχει ότι ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση και μπήκε στη μέση η ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός είπε όχι με βάση την επιθυμία του προπονητή του, με βάση το ποσό αυτό. Βλέπω έναν Γιοβάνοβιτς πολύ ψύχραιμο, καθόλου αγχωμένο και θεωρεί ότι όλα θα γίνουν την ώρα που πρέπει. Εάν ο Γιοβάνοβιτς είχε ζητήσει τον παίκτη και δεν έδινε η διοίκηση τα λεφτά, θα το έλεγα και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το πω…».

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Βέλεθ, «ήταν μονόδρομος, αφού έδινε 1 εκατ. ευρώ στον παίκτη που δεν μπορούσε να τα αρνηθεί. Ο παίκτης μίλησε με τον Γιοβάνοβιτς, ο οποίος κατάλαβε ότι δεν θα είναι στο 100% και ο προπονητής είπε στη διοίκηση πως αν λάβει ένα καλό ποσό, ο παίκτης πρέπει να φύγει για να πάρουμε άλλους. Προσπάθησε να του κάνει μία σημαντική αύξηση. Ο Βέλεθ ήταν ανένδοτος και από τη στιγμή που έχει δεχθεί μία τέτοια πρόταση, τα μυαλά του είναι λογικό να είναι αλλού…».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News