Νικολογιάννης: «Πίστεψε πάρα πολύ στον Χατζηγιοβάνη ο Γιοβάνοβιτς, αλλά…»

Απόλλωνας - Παναθηναϊκός 0-3: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και την Ανκαραγκουτσού, η οποία και τον ανακοίνωσε την Τρίτη με συρτάκι και… τουρκικά τραγούδια!

Σχολιάζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την αποχώρηση του 24χρονου εξτρέμ από το «τριφύλλι» και κυρίως την παρουσία του στον σύλλογο από το 2012, όταν ήρθε στην Αθήνα από τη Μυτιλήνη, ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μεταξύ άλλων:

«Του δόθηκαν πολλές ευκαιρίες, αλλά το θέμα για εμένα είναι ότι, για το ταλέντο του, δεν έχει δείξει αυτά, που θα έπρεπε. Είναι δικό του, πλέον, το πρόβλημα. Ειδικά τώρα, που θα πάει στο εξωτερικό, να κάνει την αυτοκριτική του και να βρει τον δρόμο του.

Ο Γιοβάνοβιτς τον πίστεψε πάρα πολύ, έκανε μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να τον βάλει στα δικά του ”θέλω”, αλλά δεν μπόρεσε να ενταχθεί σε αυτά, και στο ομαδικό πνεύμα, που θέλει ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Για αυτό και δεν έγινε προσπάθεια να παραμείνει».

Στα μεταγραφικά ζητήματα από εκεί και πέρα, ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού τόνισε πως «θα αποκτηθούν τουλάχιστον δύο χαφ, ένας εξτρέμ και ένας στόπερ πίσω από Σένκεφελντ και Βέλεθ, και μένει να δούμε τι θα γίνει με τον Διούδη».

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News