Νικολογιάννης: «Πιο πολλές πιθανότητες να μείνει ο Χουάνκαρ παρά ο Χατζηγιοβάνης»

Τα εντυπωσιακά Gucci παπούτσια του Χατζηγιοβάνη! (pic)

Τα δεδομένα που επικρατούν αυτή την στιγμή στο κομμάτι των ανανεώσεων των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού που λήγουν μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Υπάρχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα στον Παναθηναϊκό με τα συμβόλαια. Παίκτες που μέχρι πρότινος δεν συζητούσαμε καν αν θα μείνουν, αλλά τώρα έχει αλλάξει αυτό. Ο Βιγιαφάνιες, ο Μαουρίσιο. Λήγουν τα συμβόλαια και του Χουάνκαρ με τον Χατζηγιοβάνη. Αυτοί οι δύο είναι που απασχολούν περισσότερο. Πιο πολλές πιθανότητες έχει αυτή την στιγμή να μείνει ο Χουάνκαρ παρά ο Χατζηγιοβάνης, αλλά θα δούμε. Θα φύγει και ο Μπουζούκης. Ο Παναθηναϊκός για να κάνει ένα βήμα παραπάνω χρειάζεται πιο ποιοτικούς παίκτες την νέα σεζόν», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το αυριανό παιχνίδι του «τριφυλλιού» με τον Βόλο έχει ένα ακόμα «πρέπει», τρίτο στην σειρά, αφού το Κύπελλο αποτελεί στόχο!

Τέλος, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα κάνει πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού, αναφέροντας ποιες θέσεις «παίζονται»…

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News