Νικολογιάννης: «Πήγαν περίπατο τα περισπούδαστα από επώνυμους για Βοτανικό»

Έτσι θα είναι το γήπεδο του Παναθηναϊκού - Η αποκάλυψη κατασκευάστριας εταιρείας (pics)

Τέλος του χρόνου ή αρχές του επόμενου θα υπάρξουν οι τελεσίδικες εξελίξεις στο γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού, όπως τόνισε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, καυτηριάζοντας παράλληλα και τις ανακολουθίες των εμπλεκόμενων.

«Όλα αυτά τα περισπούδαστα που ακούγαμε από επώνυμα χείλη δημάρχων και πολιτικών έχουν πάει περίπατο. Γίνονται ακόμα επαφές για τους όρους της συμφωνίας, κρατάνε 4-5 μήνες, αλλά θα πρέπει να ξεπεραστούν κάποια πράγματα, να πάνε μετά οι συμβάσεις στην Γενική Συνέλευση και να αποφασιστεί αν θα προχωρήσει ή όχι το γήπεδο στον Βοτανικό. Εδώ που έχουμε φτάσει, Δεκέμβρη ή Γενάρη θα έχουμε κάτι οριστικό, είτε θετικό είτε αρνητικό. Είμαι επιφυλακτικός, αλλά δεν μπορεί να πάει παραπάνω», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι το «τριφύλλι» βρίσκει τον τρόπο και κερδίζει τον Παναιτωλικό, καθώς έχει μόνο μια ισοπαλία και εννιά νίκες ως προϊστορία.

Τέλος, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Σένκεφελντ θα επιστρέψει από την επόμενη εβδομάδα και αναφέρθηκε στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αρχική 11άδα του Παναθηναϊκού κόντρα στα «καναρίνια».

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News