Νικολογιάννης: «Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες έρχεται ο εξτρέμ» (vid)

Βαθμολογία: Τετράδα και πάλι ο Παναθηναϊκός

Τα δεδομένα γύρω από την μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι σε επαφές με συγκεκριμένο στόχο για την θέση του ακραίου επιθετικού, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ανεξάρτητα τι κάνει η ομάδα, στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να βγαίνει προς τα έξω το παραμικρό για τις μεταγραφές. Και του Αντούνα που βγήκε, ενοχλήθηκαν πάρα πολύ γιατί όλη αυτή η περιρέουσα ατμόσφαιρα μόνο κακό θα κάνει στην όλη διαπραγμάτευση. Τα νούμερα που έχουν βγει από το εξωτερικό δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, πάντως.

Το ότι ο Παναθηναϊκός έχει λοκάρει σε εξτρέμ και είναι σε επαφές μαζί του για τον φέρει, είναι μια πραγματικότητα βέβαια. Έχει επιλέξει παίκτες ο Γιοβάνοβιτς και έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις.

Το ιδανικό για τον προπονητή θα ήταν αν μπορούσε σε τρεις μεταγραφικές περιόδους να μην έκανε καμία μεταγραφή. Δεν τις μπορεί. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες σίγουρα θα έχει κλείσει ο εξτρέμ και πιθανότατα να πάρει και τέταρτο παίκτη», είπε μεταξύ άλλων.




O ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι είναι δύσκολο «πράσινοι» και ΠΑΟΚ να βρουν τρόπους να εκπλήξουν ο ένας τον άλλο μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και μέσω των διαδοχικών αγώνων τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε πως ο Γιοβάνοβιτς θα κάνει δύο ή τρεις αλλαγές στην 11άδα του Παναθηναϊκού αύριο, με τους Παλάσιος, Τσέριν και Κουρμπέλη να ξεκινούν σίγουρα.

Ενώ εκτίμησε ότι το «τριφύλλι» θα παραταχθεί στην Τούμπα με ένα πιο «δυνατό» κέντρο, έχοντας τους Ρούμπεν ή Τσόκαϊ και Τσέριν-Κουρμπέλη και τον Μπερνάρ να παίζει πιο μπροστά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News