Νικολογιάννης: «Κυρίως με μεταγραφές θα λυθεί το πρόβλημα στη δημιουργία» (vid)

Νικολογιάννης: «Κυρίως με μεταγραφές θα λυθεί το πρόβλημα στη δημιουργία» (vid)

Στην πολύ καλή παρουσία που είχε σε ένα ακόμη φιλικό ο Άνταμ Τσέριν στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός ήταν προβλέψιμος και αργός στην ανάπτυξή του στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Βόλο (0-0). Η είσοδος του Τσέριν άλλαξε τελείως την εικόνα του. Ο Σλοβένος έχει κερδίσει με το σπαθί του θέση βασικού, παρότι αρχικά ήρθε ως μια καλή εναλλακτική λύση. Μπορεί να μεταφέρει την μπάλα σωστά στην επίθεση με κάθετες πάσες και ίσως εξελιχθεί σε βαρόμετρο για τις αναμετρήσεις με τη Σλάβια Πράγας».

«Το θέμα του προβλήματος στη δημιουργία θα λυθεί κυρίως όταν θα γίνουν οι μεταγραφές μεσοεπιθετικά, αλλά ένα μέρος του θα διορθωθεί όταν φτάσουν σε καλή φόρμα ο Παλάσιος και ο Αϊτόρ. Είναι λογικό οι παίκτες στα φιλικά λίγες μέρες πριν τα ματς με τη Σλάβια να είναι προσεκτικοί για να μην τραυματιστούν», πρόσθεσε.

«Νομίζω πως θα πάει στην Πράγα με ένα σχήμα σαν αυτό που ξεκίνησε στο δεύτερο ημίχρονο, δεν νομίζω να πάει σε διάταξη με τρεις στόπερ», κατέληξε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News