Νικολογιάννης: «Η ΑΕΚ κάνει αυτά που έκανε χρόνια ο Ολυμπιακός και η ίδια καταδίκαζε!»

Νικολογιάννης: «Η ΑΕΚ κάνει αυτά που έκανε χρόνια ο Ολυμπιακός και η ίδια καταδίκαζε!»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εστίασε στα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι στο παιχνίδι που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ.

Αναλυτικά κομμάτι του κειμένου του στο SDNA:

«Ο Παναθηναϊκός με τη νίκη αυτή είναι στο γήπεδο πρώτος.

Στο Περιστέρι έγιναν απίστευτα πράγματα, η ΑΕΚ ήταν φανερό, ότι δεν ήθελε να γίνει το παιχνίδι, όλως περιέργως ήξερε ότι δεν ήταν σωστή η απόσταση του δοκαριού από το έδαφος και θέλει να πάρει το ματς στα χαρτιά. Τι κάνει η ΑΕΚ; Αυτό που χρόνια έκανε ο Ολυμπιακός με τον Βάλνερ και άλλους και η ίδια τα καταδίκαζε.




Γι΄ αυτό ο Παναθηναϊκός ήταν, είναι και θα είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, διότι πάνω από όλα θέλει οι βαθμοί να κερδίζονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά. Με τα σημερινά δεδομένα φαίνεται ότι η ΑΕΚ θέλει να πάρει το ματς στο Περιστέρι στα χαρτιά.

Ας το πάρει, θα γίνει σαν τους άλλους. Τον Παναθηναϊκό δεν θα τον φθάσετε ποτέ διότι δεν μπορείτε! Για αυτό πρέπει όλοι να νιώθουμε περήφανοι που είμαστε Παναθηναϊκοί.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News