Νικολογιάννης: «Είναι μια κ@λοφάση, την πάτησε ο Παναθηναϊκός»

«Η απόφαση για το αν θα παίζει ο Μαουρίσιο δεν είναι δική μου»

Τις αιτίες και τις συνέπειες της ήττας του Παναθηναϊκούαπό τον ΠΑΟΚ ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Στο πρώτο λάθος που έγινε από την ομάδα ήρθε το 0-1, με όλους τους παίκτες να παρακολουθούν τον Ζίβκοβιτς να τρέχει τόσα μέτρα με την μπάλα. Η φάση του 1-2, είναι ένα πέναλτι που δίνεται λόγω VAR. Ο Ισπανός δεν ήθελε να… πιστολιάσει τον Παναθηναϊκό. Είναι μια κ@λοφάση που μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε και την πάτησε ο Παναθηναϊκός. Θα πρέπει να βρεθεί μια μεγαλύτερη ισορροπία αμυντικά και επιθετικά. Ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσει ο Γιοβάνοβιτς και ένα 4-3-3, έστω και στη διάρκεια του αγώνα», τόνισε.

«Τα τελευταία τρία αποτελέσματα ήταν καταστροφικά, γιατί ο Παναθηναϊκός γύρισε εκεί που ήταν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και πέταξε στα σκουπίδια κάποιες καλές εμφανίσεις που είχε στο ξεκίνημα. Η ομάδα πρέπει να σηκώσει κεφάλι, γιατί αν ο Παναθηναϊκός δεν βγει Ευρώπη, θα μιλάμε για καταστροφική χρονιά», ανέφερε.

Ακούστε όσα είπε:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News