Νικολογιάννης: «Δεν θα κρίνω τον Γιοβάνοβιτς τώρα» - Ποιοι μένουν στον πάγκο με Βόλο

Παναθηναϊκός: Ο επόμενος «Βιγιαφάνιες» θα αποχωρήσει από το σύλλογο!

Ο Βόλος και οι ήττες του Παναθηναϊκού από ΠΑΣ και Άρη. Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα ματς σε Γιάννενα και Θεσσαλονίκη, ενώ επεσήμανε ότι δεν θα κρίνει από τώρα τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Πρέπει ο προπονητής να κρίνεται πάντα στο τέλος της σεζόν», τόνισε και πρόσθεσε: «Εκτός αν πρόκειται για προπονητή που δεν έχει δουλέψει ποτέ σε πρώτη ομάδα. Όπως συνέβη πέρυσι με τη λάθος επιλογή του Πογιάτος ή αν έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στα αποδυτήρια».

Μίλησε παράλληλα για το ματς με τον Βόλο. «Είναι το πιο δύσκολο από τα τέσσερα παιχνίδια. Πιο δύσκολο από Απόλλωνα, ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη», επεσήμανε ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» και αναφέρθηκε στο πλάνο του Σέρβου τεχνικού.

Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ αναμένεται να είναι στην άμυνα, ενώ στο κέντρο Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος θα είναι λογικά στο κέντρο με τον Μαουρίσιο να διεκδικεί θέση. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Βιτάλ στο αρχικό σχήμα. Ίσως παίξει ο Καρλίτος αντί του Ιωαννίδη. Χατζηγιοβάνης και Παλάσιος παίζουν για μια θέση, ενώ Λούντκβιστ και Βιγιαφάνιες παλεύουν για μια θέση, με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος του Σουηδού.

Ακούστε όσα είπε:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News