Νικολογιάννης: «Δεν είχε δώσει τέτοια εντολή ο Γιοβάνοβιτς - Κρατάει την τύχη στα χέρια του ο ΠΑΟ» (vid)

Νικολογιάννης: «Δεν είχε δώσει τέτοια εντολή ο Γιοβάνοβιτς - Κρατάει την τύχη στα χέρια του ο ΠΑΟ» (vid)

 

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε τη λευκή ισοπαλία του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6.

Αναλυτικά:

«Δεν του βγήκε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο, ωστόσο, η καλή της ευκαιρία ήταν μόνο το σουτ του Χατζισαφί στο δοκάρι. Θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να κάνει κάτι καλό με τον Παλάσιος. Ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει δώσει ποτέ την εντολή στους ποδοσφαιριστές να περιμένουν την ΑΕΚ, απλά δεν του βγήκε το παιχνίδι. Στο β’ ημίχρονο ο Βιτάλ δεν βοήθησε, έπεφτε εύκολα στα τζαρτζαρίσματα. Η είσοδος του Κουρμπέλη έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι. Και ο Καρλίτος, ενώ ο Μακέντα έκανε κι αυτός την προσπάθειά του.»




«Η αλλαγή του Μακέντα έδειξε πως ο Γιοβάνοβιτς ήθελε τη νίκη. Ο Καρλίτος είχε μια μεγάλη φάση που σημάδεψε γωνία, αλλά η μπάλα δεν μπήκε. Και το σουτ του Κώτσιρα στο 68ο λεπτό ήταν επικίνδυνο. Πάντως, η μια ομάδα εξελίσσεται, φεύγει αήττητη από το ΟΑΚΑ και διατήρησε το προβάδισμα στη βαθμολογία. Νομίζω πως ο Παναθηναϊκός κρατάει την τύχη στα χέρια του, έχει μάθει να παίρνει αποτελέσματα και δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα των 10 ηττών.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News