Νικολογιάννης: «Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουν προχωρήσει οι μεταγραφές»

Ο Γιοβάνοβιτς χρίζει... νέους αρχηγούς στον Παναθηναϊκό!

Θέμα Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι το ότι ο Παναθηναϊκός είναι πίσω σε ό,τι αφορά στο κομμάτι των μεταγραφών, σύμφωνα με όσα ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης, εξηγώντας όμως παράλληλα και τους λόγους για αυτό.

«Περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα να γίνει κάτι. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει μια με δύο κινήσεις, με προτεραιότητα τον εξτρέμ και τον χαφ, αλλά ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να προκύψει κάτι άλλο που να αρέσει στον Γιοβάνοβιτς. Το είχαμε μεταφέρει τον Ιούνιο αυτό που έλεγαν από την Κύπρο ότι καθυστερεί πολύ στις μεταγραφές, αλλά φαίνεται ότι δεν είχε δοθεί τότε σημασία. Αυτός είναι ο λόγος που κινούνται με αυτό τον ρυθμό στον Παναθηναϊκό για παίκτες. Τους σκανάρει καλά και θέλει να είναι σίγουρος», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι αν οι παίκτες που θα έρθουν θα κάνουν την διαφορά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι για το «τριφύλλι», ουδείς θα θυμάται την καθυστέρηση που υπήρξε.

Τέλος, ο Νικολογιάννης τόνισε ότι το πρόβλημα στις μεταγραφές δεν λύνεται με την παρουσία ενός τεχνικού διευθυντή, αλλά με την δημιουργία τμήματος σκάουτινγκ το οποίο δεν υπήρχε στον Παναθηναϊκό τα προηγούμενα χρόνια, με ευθύνη των προηγούμενων διευθυντών.

Ενώ σημείωσε πως αν και δεν είναι δογματικός, ο Γιοβάνοβιτς έχει στο μυαλό του ότι όσο καλός κι αν είναι ο όποιος νέος παίκτης έρθει, δεν θα μπει άμεσα στην 11άδα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News