Νικολογιάννης: «Αξίζει το Κύπελλο ο Παναθηναϊκός» - Το σχόλιο για την αφιλόξενη Λαμία (vid)

Νικολογιάννης: «Αξίζει το Κύπελλο ο Παναθηναϊκός» - Το σχόλιο για την αφιλόξενη Λαμία (vid)

Το σχόλιό του για τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Λαμία (0-2) και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας σημείωσε ότι «ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε» και τόνισε ότι «με βάση την εικόνα του τελευταίου 1,5 μήνα, αξίζει να σηκώσει την κούπα»!

«Αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, ο Παναθηναϊκός είχε απέναντί του μία ομάδα, που το μόνο που έκανε ήταν να παίζει άμυνα και να χτυπάει», πρόσθεσε και επανέλαβε ότι με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο «η βελτίωση του Παναθηναϊκού από την αρχή της σεζόν είναι αλματώδης».

Τέλος, στάθηκε και στην απαράδεκτη και προσβλητική, όπως τη χαρακτήρισε, συμπεριφορά του Πανουργιά Παπαϊωάννου, ιδιοκτήτη της Λαμίας, που δεν επέτρεψε σε 200 οπαδούς του Παναθηναϊκού με εισιτήριο και ενώ η αστυνομία άναψε το πράσινο φως, να μπουν στο γήπεδο! «Ο Πανουργιάς τούς μίλησε με προσβλητικό τρόπο και τους έστειλε να δουν το ματς από έναν λόφο. Αν κάποιος χτυπούσε, θα ήταν υπόλογος. Παράγοντες στιλ Πανουργιά δεν έχουν καμία θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News