Νικολογιάννης: «Αλλαγές στο Φάληρο, βίντεο από Ιβάν, τα διαρκείας στον τελικό»

«Εξαλλος ο Γιοβάνοβιτς στο Αρης-Παναθηναϊκός»

Κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού «εισιτηρίου» μέσα στις επόμενες δύο αγωνιστικές και διαχείριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην συνέχεια οι δύο στόχοι του Παναθηναϊκού όπως τους μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Γκατσίνοβιτς δεν θα προλάβει, μπορεί να είναι αποστολή ο Χουάνκαρ αλλά δεν ξέρω αν θα ξεκινήσει. Αν όχι, θα παίξει ο Σάντσες. Μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές στην 11άδα, να μπει ο Αλεξανδρόπουλος. Στόχος του Γιοβάνοβιτς είναι να έχει κριθεί η Ευρώπη την προτελευταία αγωνιστική με τον ΠΑΣ για να πάει στην Τούμπα και να κάνει διαχείριση ενόψει του τελικού Κυπέλλου. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να δούμε ίδια 11άδα Τετάρτη-Σάββατο-Τρίτη. Ό,τι και να γίνει αύριο, στο ματς με τα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κερδίσει. Έχει τις ισοβαθμίες με ΑΕΚ και Άρη αλλά θέλει μια νίκη τουλάχιστον. Πλέον ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει χαρακτήρα, είτε παίζει καλά είτε όχι, θα πρέπει να το δείξει και στα επόμενα παιχνίδια», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αποκάλυψε ότι χθες ο Γιοβάνοβιτς έδειξε στους «πράσινους» ένα βίντεο από το ματς με την ΑΕΚ όπου είχαν προϋποθέσεις να κάνουν φάσεις στον χώρο αλλά δεν το έκαναν.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης σημείωσε πως στόχος όλων είναι το «τρίποντο» απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος από την πλευρά του θα τον πιέσει και θα ψάξει με λύσσα την πρώτη του νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Τέλος, τόνισε πως όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του «τριφυλλιού» θα δικαιούνται θέση στον τελικό, ενώ θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News