Νικολογιάννης: «Άφησαν επίτηδες απότιστο το γήπεδο στη Λαμία»

Νικολογιάννης: «Άφησαν επίτηδες απότιστο το γήπεδο στη Λαμία»

Με το μυαλό στα play-offs είναι πλέον όλοι στον Παναθηναϊκό, αφήνοντας πίσω τους το θέμα «Κύπελλο» και στρέφοντας την προσοχή τους στο σημαντικό παιχνίδι με τον Άρη αρχικά, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Έχει γυρίσει τελείως το κουμπί ο Γιοβάνοβιτς, έχει κάνει delete τον τελικό του Κυπέλλου. Όλοι έλεγαν ότι ο Παναθηναϊκός θα περάσει την Λαμία, από την άλλη θα έχανε πάρα πολλά αν δεν περνούσε και υπήρχε μεγάλη πίεση. Το ξεπέρασε αυτό και έκανε το αυτονόητο. Πλέον έχει πέσει όλο το βάρος στο ματς με τον Άρη. Αυτό, όπως και αυτό με την ΑΕΚ, είναι τα πιο κομβικά από τα πέντε που μένουν για μένα. Είναι με τις ομάδες που παίζονται οι ευρωπαϊκές θέσεις. Έχει την δυνατότητα να τον περάσει με νίκη. Θα χρειαστεί να κερδίσει, αλλά δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Αν την Κυριακή το βράδυ ο Παναθηναϊκός είναι τρίτος, μετά θα έχει μεγάλη ψυχολογική ώθηση και θα μπορούμε να υπολογίσουμε πόσους βαθμούς θέλει για να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται», είπε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος στον τραυματισμό του Μπρινιόλι, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι σήμερα ή αύριο θα ξέρουμε τι θα γίνει, ωστόσο οι πιθανότητες είναι υπέρ του να υπερασπιστεί την εστία των «πράσινων» κόντρα στον Άρη.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει απέναντι στους «κίτρινους» με την… καθιερωμένη του 11άδα και δεν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές ούτε σε σχήμα, ούτε σε τακτική.

Ενώ αποκάλυψε πως, πέρα από όλα τα άλλα που έγιναν στην Λαμία, οι γηπεδούχοι άφησαν απότιστο το γήπεδο επίτηδες, με αποτέλεσμα να είναι πολύ σκληρό, όπως έλεγαν όλοι οι παίκτες του «τριφυλλιού».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News