Νικολακόπουλος: «Βλέπω μπάλα 40 χρόνια, σφύριξαν 100-0 Μακάμπι οι διαιτητές!»

Νικολακόπουλος: «Δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στην Τούμπα»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέφερε πως ο Ολυμπιακός υπέφερε από δύο αποκλεισμούς – σοκ τα τελευταία δύο χρόνια λόγω της διαιτησίας.

Αναλυτικά, στο sport-fm.gr γράφει τα εξής:

• Επίτηδες τα γράφω τώρα, τρεις ημέρες μετά τη σοκαριστική βραδιά του αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα. Και τα γράφω σήμερα Σάββατο, ακριβώς γιατί δεν θέλω να φανεί ότι δικαιολογώ αυτό το απίστευτο 0-4 του Ολυμπιακού.

• Η πραγματικότητα, όμως, δεν αλλάζει: η διαιτησία του Πολωνού σαφώς και επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα. Όσο το παιχνίδι παιζόταν, δηλαδή όσο το σκορ ήταν 0-1, ο Στεφάνσκι ήταν ακριβώς όπως είχα προβλέψει με όλα όσα έγραφα πριν το παιχνίδι: ο χειρότερος ορισμός για τον Ολυμπιακό εκ μέρους της UEFA.




• Μέσα από την ανάλυση των φάσεων, προκύπτει πάνω απ΄ όλα το πλέον τραγικό για ένα διαιτητή: αποφάσιζε αλλιώς για τις ίδιες φάσεις! Έβλεπε το χέρι του Μπουχαλάκη στο γκολ του Ολυμπιακού, δεν έβλεπε το χέρι του αμυντικού της Μακάμπι στην κεφαλιά του Τικίνιο…Έβγαζε κίτρινη κάρτα στον Ρέαμπτσιουκ για φάουλ, δεν έβγαζε ποτέ κίτρινη σε παίκτες της Μακάμπι για ίδια ακριβώς φάουλ.

• Μην κοροϊδευόμαστε. Βλέπουμε μπάλα 40 χρόνια. Ο 45χρονος Πολωνός, σε έναν από τους τελευταίους (λόγω ηλικίας) ορισμούς του από την UEFA, έπαιξε 100-0 Μακάμπι από το 1ο λεπτό έως τα μέσα του β΄ ημιχρόνου, οπότε το 0-1 έγινε 0-3 μέσα σε τρία λεπτά και τελείωσε το παιχνίδι. Ο Στεφάνσκι τον «έσκισε» τον Ολυμπιακό, δεν του έδωσε μισό σφύριγμα και γέμισε εκνευρισμό την ομάδα με τον τρόπο που έπαιζε. Ο πλέον αδαής διαιτητικά να είσαι καταλάβαινες από τα πρώτα λεπτά τις διαθέσεις του.

• Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο στο ποδόσφαιρο, να θυμηθούμε ότι αυτό συμβαίνει για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι. Διότι και πέρυσι τα ίδια είχαν γίνει, πάλι μέσα στο Καραϊσκάκη, από τον Σκοτσέζο Μάντεν στο Ολυμπιακός-Λούντογκορετς 1-1: 100-0 έπαιζε την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας!!!



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News