Νικολακόπουλος: «Με τα πέναλτι πάνε να βγάλουν τον Ολυμπιακό εκτός Πρωταθλήματος και Κυπέλλου» (vid)

Νικολακόπουλος: «Με τα πέναλτι πάνε να βγάλουν τον Ολυμπιακό εκτός Πρωταθλήματος και Κυπέλλου» (vid)

Το δικό του σχόλιο για το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη και την πρόκριση των Πειραιωτών στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ, έκανε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αφού τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη αποκλείσει στο Κύπελλο δύο από τις πραγματικά καλές ομάδες του πρωταθλήματος, τον Ατρόμητο και τον Άρη, ο ρεπόρτερ της ομάδας στάθηκε στο πέναλτι στο οποίο κρίθηκε το παιχνίδι στο Βικελίδης, τονίζοντας ότι είναι ξεκάθαρο πως με απαράδεκτες αποφάσεις αστείων διαιτητών που φέρνουν η ΕΠΟ και ο Μπένετ, πάνε να θέσουν τον Ολυμπιακό εκτός μάχης και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.




«Ακόμη δεν τα έχουν καταφέρει, αλλά με το πέναλτι στο 97’ στη Λεωφόρο και με το χθεσινό, ο Ολυμπιακός στο μεν πρωτάθλημα αντί να είναι στους 3 βαθμούς διαφορά από τον Παναθηναϊκό (δηλαδή στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Καραϊσκάκη), βρίσκεται τώρα στο -6 και στο Κύπελλο αν δεν υπήρχε ο φοβερός Τζολάκης, ο Ολυμπιακός πολύ απλά θα ήταν πιθανότατα εκτός ημιτελικών.




Είμαι βέβαιος ότι δυστυχώς για τον Ολυμπιακό θα δει παρόμοιες αποφάσεις με τους διαιτητές που φέρνει ο Μπένετ και στη συνέχεια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News