Νίκησε την Γκεντσλερμπιρλιγκί ο... ανεβασμένος Παναθηναϊκός!

Νίκησε την Γκεντσλερμπιρλιγκί ο... ανεβασμένος Παναθηναϊκός!

Πολύ καλά στοιχεία έδειξε ο Παναθηναϊκός σε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι. Οι πράσιν οι νίκησαν την Γκεντσλερμπιρλιγκί με 1-0. Σκόρερ ο Μολίνς…

Με τις ενισχύσει να… έρχονται, ο Παναθηναϊκός έδειξε πως είναι στο σωστό δρόμο! Καλή κυκλοφορία της μπάλας, τηρουμένων των αναλογιών.

Το «τριφύλλι» κρατάει επίσης από την αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα την εμφάνιση του Άλτμαν, που «σέρβιρε» άψογα στον Μόλινς το μοναδικό τέρμα του ματς.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος (64’ Στιλ) – Κουλιμπαλί (81’ Βέμερ), Μολέδο (62’ Ευαγγέλου), Κολοβέτσιος (68’ Τελάντερ), Χουλτ -Χατζηγιοβάνης (76’ Μπουζούκης), Ζέκα (87’ Εμμανουηλίδης), Ρέις (62’ Δώνης), Λουντ (67’ Στάικος)- Άλτμαν (67’ Ρινάλντι) – Μολίνς (62’ Πίσπας).

Γκεντσλερμπιρλιγκί: Χοπφ, Ογκούρ, Οζκάν, Οζέκ, Πεχλιβάν, Ογκούζ, Χαλίλι, Λούκας ντος Σάντος, Σκέκιτς, Παλίτσεβιτς, Σκούλετις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News