Νίκησε η Εφές με ΟΡΓΙΑ από τα κοράκια

Νίκησε η Εφές με ΟΡΓΙΑ από τα κοράκια

Ο Ερυθρός Αστέρας βρέθηκε πολύ κοντά στη νίκη κόντρα στην Αναντολού Εφές, όμως οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς βρήκαν λύσεις και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 85-84, χάρη σε ένα καλάθι του Σάριτς και μια πολύ καλή άμυνα του Μπράιαν Ντάνστον.

Ο Ντάριο Σάριτς σκόραρε 3″ πριν από τη λήξη, έδωσε μεγάλη νίκη στην Εφές απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα (85-84), αλλά οι Σέρβοι δικαιούνται να διαμαρτύρονται για καθαρό φάουλ στον Τσίρμπες στην τελευταία φάση.

[ads2]

Οι γηπεδούχοι έδειχναν πως είχαν τον έλεγχο του αγώνα και κατάφεραν να βρουν λύσεις μέσα από τα τρίποντα, έχοντας ως κύριο εκφραστή των προσπαθειών τους τον Ντίμπλερ. Αυτός ήταν και ο λόγος που έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ (25-23). Τα δεδομένα άλλαξαν, όμως καθώς ο Ερυθρός Αστέρας ανέβασε την απόδοσή του και χάρη στον Τσίρμπες έκλεισε το πρώτο μέρος μπροστά στο σκορ (44-54), έχοντας και διαφορά.

Ο Κουίνσι Μίλερ ανέλαβε δράση στο δεύτερο μέρος και χάρη στην πολύ καλή άμυνα των φιλοξενούμενων η κατάσταση δεν άλλαξε, με τους πρωταθλητές Σερβίας να έχουν τον πλήρη έλεγχο στο παιχνίδι (61-72). Όλα άλλαξαν, όμως στο τέταρτο δεκάλεπτο. Εκεί οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, βρήκαν στο πρόσωπο του Μπράιαντ Ντάνστον τον ηγέτη που ήθελαν και χάρη στις προσπάθειές του, αλλά και τον Ντάριο Σάριτς, που έβαλε το πιο αποφασιστικό σουτ του αγώνα, ήρθε η νίκη με 85-84. Για να φτάσει, όμως στην επιτυχία αυτή συνέβαλε και αμυντικά ο Ντάνστον, καθώς έκοψε στην τελευταία φάση του αγώνα τον Τσίρμπες.

Δεκάλεπτα: 25-23, 44-54, 61-72, 85-84.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News