Συνέχεια στο σερί! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Ιωνικός 98-74 (Highlights/vid)

Συνεχίζει το εντός των συνόρων σερί του ο Παναθηναϊκός…

Επιστροφή στις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Παναθηναϊκό. Αντιμετωπίζει το Περιστέρι εκτός έδρας (22/3, 15:00), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League. Στα 15 παιχνίδια που έχει δώσει εντός των συνόρων ο Παναθηναϊκός μετράει 13 νίκες.

Την περασμένη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο ΟΑΚΑ του Ιωνικού με σκορ 98-74, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Τι Τζέι Μπρέι. Δυστυχώς ο νεοαποκτηθείς άσος του Εξάστερου υπέστη κάταγμα και μένει εκτός αγωνιστικής δράσης. Για την ώρα αυτό και το γνωστό του Νέντοβιτς είναι και τα μοναδικά αγωνιστικά προβλήματα για τον Όντετ Κάτας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όσον αφορά τις εντός των συνόρων υποχρεώσεις. Ο Παναθηναϊκός, στην περίπτωση που τα καταφέρει, θα προσθέσει στη συλλογή του το 39ο εγχώριο πρωτάθλημα.

Σέλβιν Μακ για Όντετ Κάτας:

«Το πιο σημαντικό είναι η εμπιστοσύνη στον άλλον και η αφοσίωση. Είναι νέος, κάνει διαφορετικά πράγματα, έρχονται καινούργιοι παίκτες. Ο Μπρέι, για παράδειγμα, έπαιξε λίγο και χτύπησε. Χτίζουμε την εμπιστοσύνη μεταξύ μας, με στόχο να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, με βάση τις ικανότητές μας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News