Νιάς: «Μπορεί να χάσαμε, αλλά πρέπει να παραμείνουμε επαγγελματίες»

Νιάς: «Μπορεί να χάσαμε, αλλά πρέπει να παραμείνουμε επαγγελματίες»

Ο Σεχ Νιάς που προσφάτως αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό και έχει ήδη κάνει τις πρώτες του συμμετοχές με την ομάδα, μίλησε στη NOVA για το επερχόμενο ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο Σενεγαλέζος μέσος τόνισε πως ως επαγγελματίες έχουν αφήσει άπαντες πίσω την ήττα από τα Γιάννινα και κοιτούν το ματς με τον Παναιτωλικό, στο οποίο, όπως είπε, πρέπει η ομάδα να είναι σοβαρή και να βγάλει στο γήπεδο τη δεδομένη ποιότητα που διαθέτει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νιάς:

Τι να προσέξει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για να επιστρέψει στις νίκες;

«Πρόκειται για μία καλή ομάδα, έχουμε και εμείς ποιότητα αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα σε αυτόν τον αγώνα, να είμαστε σοβαροί και αν παίξουμε όπως πρέπει θα γυρίσουμε νικητές».

Έχετε ξεπεράσει την ήττα στο Κύπελλο, είστε προετοιμασμένοι;

«Μπορεί να χάσαμε, ωστόσο δουλειά μας είναι να παραμείνουμε επαγγελματίες, να λάβουμε υπόψιν τα λάθη που ενδεχομένως κάναμε και καθημερινά δουλεύουμε για τον επόμενο αγώνα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News